Odpowiedz do tematu
:
Iksu, za 5 koła?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ja jeszcze pamiętam czasy, że zakładanym w wątkach budżetem się mało kto przejmował i postanowiłem kultywować tę niepisaną forumową tradycję. Jeszcze nikt po przekroczeniu zakładanej puli nie narzekał - nie ma się co rozdrabniać.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To były dobre czasy
No i wiadomo, że zawsze lepiej dołożyć trochę.
Bo jakby co zostało, to tylko kłopot co kliknąć za takie drobne
Iks napisał/a: |
Ja jeszcze pamiętam czasy, że zakładanym w wątkach budżetem się mało kto przejmował i postanowiłem kultywować tę niepisaną forumową tradycję. Jeszcze nikt po przekroczeniu zakładanej puli nie narzekał - nie ma się co rozdrabniać. |
To były dobre czasy
No i wiadomo, że zawsze lepiej dołożyć trochę.
Bo jakby co zostało, to tylko kłopot co kliknąć za takie drobne
:
pasti, mi osobiście z tych co podałeś najbardziej podobają się WAK2110 albo niebieski WAK2111. WAJ2110 posiada mój znajomy i powiem że ogólnie naprawdę wykonanie ok, AR super, ale jakoś mi osobiście tam nie podchodzi ta lupka i bezel jest jaoś zbyt masywny do całości. 2110/2111 dla mnie zdecydowanie bardziej
:
Niebieski kolorek jest super
Ten mnie się widzi bardzo:
Tylko ciężko znaleźć za te 5 k pln te sztuki co wrzuciłem
Iks - kostki mi się nie widzą...choć nie powiem ta wersja kolorystyczna jest baardzo ok. Budżet faktycznie mocno przewalony Autavia też dobrze wygląda
Ten mnie się widzi bardzo:
Tylko ciężko znaleźć za te 5 k pln te sztuki co wrzuciłem
Iks - kostki mi się nie widzą...choć nie powiem ta wersja kolorystyczna jest baardzo ok. Budżet faktycznie mocno przewalony Autavia też dobrze wygląda
World Wide Watches
:
Stary aquaracer najlepszy...jeszcze w niebieskim - nosiłbym
:
Miałem jedynkę niebieską - owszem tarcza, owszem bezel... Ale ogólnie koperta matowa, bez polotu - daleko jej do tej choćby z Sumo...
:
Jako ciekawostkę tylko powiem tylko, że ten Tag kolegi WAJ2110, spóźnia ok. 30 sek/dobę. Nowy jest na gwarancji, zatem pewnie wyregulują, ale trochę lipa, no wiem, że 5 to chyba właściwie na dobrą sprawę 2824, ale w zegarku za taką kasę (przynajmniej dla mnie) to nieco lipa, a i jeszcze jedno co mnie nieco zniesmaczyło indeks na bezelku nie pokrywa się dokładnie na 12 ej, nieco absmak
:
kurynio, różnie jest. Kumpel miał WAJ2150. Chodził mu na zero.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Podoba mi się ten model, fajny, wąski bezel dodaje mu lekkości.
Do 5k taki kupi?
pasti napisał/a: |
Niebieski kolorek jest super |
Podoba mi się ten model, fajny, wąski bezel dodaje mu lekkości.
Do 5k taki kupi?
:
Dorian06, no pewnie, że różnie, ale tak sobie myślałem, że jak tam zegar zbliża się no można powiedzieć do 10 tyś. to może tak by go trochę wyregulowali dokładniej.
:
500m na półce sklepowej to ponad 10k.
Oczywiście masz rację, że powinien chodzić dokladnie.
kurynio napisał/a: |
Dorian06, no pewnie, że różnie, ale tak sobie myślałem, że jak tam zegar zbliża się no można powiedzieć do 10 tyś. to może tak by go trochę wyregulowali dokładniej. |
500m na półce sklepowej to ponad 10k.
Oczywiście masz rację, że powinien chodzić dokladnie.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Niestety nie widziałem...Myślę, że w okolicach 6 coś tam się znajdzie
Woytec napisał/a: | ||
Podoba mi się ten model, fajny, wąski bezel dodaje mu lekkości. Do 5k taki kupi? |
Niestety nie widziałem...Myślę, że w okolicach 6 coś tam się znajdzie
World Wide Watches
:
Waldek, te ostatnie aquaracery są bardzo ładne ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to byłoby bardzo podobne i zdecydowanie tańsze:
Lub ze stalowym bezelem
a w ogóle to
Lub ze stalowym bezelem
a w ogóle to
Skate or die!
:
Odpowiedz do tematu