Witam wszystkich - zawsze wkurzała mnie jedna słuszna linia...
Nie spotkałem się z czymś takim na forach innych krajów.
Mam chiński zegarek, od niedawna. Ma białą tarczę, na niej dwie mniejsze,
niebieskie wskazówki i indeksy, jest całkiem przyzwoicie wykonany i dość
dokładnie chodzi. Niektórzy mówią, że to wredna kopia. Mogę z tym żyć,
i tak nie kupię IWC. Łańcuch pokarmowy za długi. Pozdrawiam Tomek.
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
:
Siemasz!
Mi mimo wszystko żaden Parnis IWC nie zastąpi, ale przecież nie taka jego funkcja i nie po to go kupiłem. Nie oszukujmy się- zegarki chińskie klasy MM, Parnis nie odbiorą nawet kęsa rynku zegarkom luksusowym. Nie po to są też robione. Mogą cieszyć, świetnie mierzyć czas, dobrze wyglądać, dawać frajdę- i o to chodzi
Mi mimo wszystko żaden Parnis IWC nie zastąpi, ale przecież nie taka jego funkcja i nie po to go kupiłem. Nie oszukujmy się- zegarki chińskie klasy MM, Parnis nie odbiorą nawet kęsa rynku zegarkom luksusowym. Nie po to są też robione. Mogą cieszyć, świetnie mierzyć czas, dobrze wyglądać, dawać frajdę- i o to chodzi
:
Witam
Trafiłeś w odpowiednie miejsce bez skrępowania możesz dyskutować i zamieszczć zdjęcia (po 24h)
Trafiłeś w odpowiednie miejsce bez skrępowania możesz dyskutować i zamieszczć zdjęcia (po 24h)
:
To ja się również zarejestruję jak i inni partyzanci,czasem trzeba zejść do podziemia Witam
:
Może partyzanci to nie ale już ładnych pareset postów sie bronimy
Raczej renegaci
Jeśli masz jakieś zegarki z chin lub skladane w chinach to bedziesz miał tutaj spokój w pisaniu
maxwell napisał: |
To ja się również zarejestruję jak i inni partyzanci,czasem trzeba zejść do podziemia Witam |
Może partyzanci to nie ale już ładnych pareset postów sie bronimy
Raczej renegaci
Jeśli masz jakieś zegarki z chin lub skladane w chinach to bedziesz miał tutaj spokój w pisaniu
:
a ja mam pytanie troche z innej beczki
co tam sie działo w warszawie na spotkaniach kmziz
skad ten cały pomysł stowarzyszenia?
kto na t owpadł?
Cytat: |
Ale tak poważnie to mamy w sumie niepowtarzalną okazję, by zrobić tu forum nie popełniającego błędów KMZiZ. I w sumie nie chodzi nawet o stosunek do zegarków chińskich, a o inne zwyczaje i przyzwyczajenia. |
a ja mam pytanie troche z innej beczki
co tam sie działo w warszawie na spotkaniach kmziz
skad ten cały pomysł stowarzyszenia?
kto na t owpadł?
:
To jest jakiś stary motyw biorę udział w spotkaniach kmziz i GMT
Na spotkaniach Kmziz to stowarzyszenie to sprawa jakiegoś tajnego bractwa zaściankowego , jak cię nie wprowadzi 2 zaufanych to wiesz nic nie zdiałasz.
A na spotkaniach GMT kultura fajni ludzie - kwarców się nie boją ogólnie atmosfera ok żadnych tajemnic.
feleksc napisał: | ||
a ja mam pytanie troche z innej beczki co tam sie działo w warszawie na spotkaniach kmziz skad ten cały pomysł stowarzyszenia? kto na t owpadł? |
To jest jakiś stary motyw biorę udział w spotkaniach kmziz i GMT
Na spotkaniach Kmziz to stowarzyszenie to sprawa jakiegoś tajnego bractwa zaściankowego , jak cię nie wprowadzi 2 zaufanych to wiesz nic nie zdiałasz.
A na spotkaniach GMT kultura fajni ludzie - kwarców się nie boją ogólnie atmosfera ok żadnych tajemnic.
:
generalnie to wiem ze władek czyli dawny admin km z i z
tego nie wymyslił ,pozostaje prezes albo cos wzorem panerajistów
wiec forumowi p to byli,ale czy to pomysł trafiony?kwas jak cholera.
i teksty my wy koolego ,koledzy pachnie jak zywo komuną która znam od siedemdziesiątych lat,chinskie to pstryk ale i ruskie wyszło ze im
nie fafa ,bo tez podobne a jednak ceny nizsze,ciekawi mnie ile ich zostanie i kto na koncu z przydupasów dostąpi łaski i wejdzie do stowarzyszenia?
tego nie wymyslił ,pozostaje prezes albo cos wzorem panerajistów
wiec forumowi p to byli,ale czy to pomysł trafiony?kwas jak cholera.
i teksty my wy koolego ,koledzy pachnie jak zywo komuną która znam od siedemdziesiątych lat,chinskie to pstryk ale i ruskie wyszło ze im
nie fafa ,bo tez podobne a jednak ceny nizsze,ciekawi mnie ile ich zostanie i kto na koncu z przydupasów dostąpi łaski i wejdzie do stowarzyszenia?
:
Władek ma już w asortymęcie Aviatory Burany Strieły Szturmańce i VE , mozę przez to go odsuneli , ale to tylko teoria spisku.
:
co ciekawe to nie teoria tylko praktyka
z premedytacją zaczeło sie wyznaczanie jednego własciwego toku myslenia
z premedytacją zaczeło sie wyznaczanie jednego własciwego toku myslenia
:
Witam wszystkich! Ja rowniez uwazam ze Swissmaker doskonale zrobil zakladajac to forum. Posiadam jednego chinczyka - Parnis z czarna tarcza. Jest naprawde swietny:)
Pozdrawiam Kolegow!
Pozdrawiam Kolegow!
:
Witamy i czekamy na zdjęcia
Pozdr
Pozdr
:
uczymy sie ,czytamy i przynajmniej nie negujemy tego czego nie znamy,
ramirez poswiec chwile i udziel nam pomocnych rad zamiast myslec o zielonych pojeciach...
Cytat: |
No ciekawe - będzie pisane o zegarkach z Chin (o których wiekszość "miłośników" nie ma ZIELONEGO POJĘCIA) czy jak na kizimizi - o MM i Parnis - które tak reprezentują chińskie zegarki jak materac dmuchany z bazaru chiński przemysl jachtowy. |
uczymy sie ,czytamy i przynajmniej nie negujemy tego czego nie znamy,
ramirez poswiec chwile i udziel nam pomocnych rad zamiast myslec o zielonych pojeciach...
:
Ok, dołączyłem razem z moim świeżym Parnisem i mołniowatą przeróbką... Chciałem zamieścić fotki ale ryknęło mi na twarz, że jeszcze za cieńki jestem...
Pzdr
Spinner
Pzdr
Spinner
:
No to witaj w Klubie, już myślałem żę się Ciebie nie doczekam , ale widzę że "młody"dopuścił się do internetu/kompa
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Spinner napisał: |
Ok, dołączyłem razem z moim świeżym Parnisem i mołniowatą przeróbką... Chciałem zamieścić fotki ale ryknęło mi na twarz, że jeszcze za cieńki jestem...
Pzdr Spinner |
No to witaj w Klubie, już myślałem żę się Ciebie nie doczekam , ale widzę że "młody"dopuścił się do internetu/kompa