Odpowiedz do tematu
:
Jedynka, jak z wężem to tylko citek na słoneczko
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Dwójka lekko przed jedynką. Trzeci szkaradny.
A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
:
Jedynka - mała sekunda jest przereklamowana
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-11-06, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
Tisell.
Albo jedynka.
Edit
Iks -> PW
Albo jedynka.
Edit
Iks -> PW
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2015-11-06, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
:
1. A jak nie to czy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Moim zdaniem jedynka, bo dla mnie jednak pilot z wężem, to nie pilot. A poza tym jest najbardziej spójny. Miałem i uważam za najciekawszy z budżetowych pilotów.
:
dokładnie
np. http://www.czwarty-wymiar...c93dc7bf#985976
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-11-06, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
bofff napisał/a: | ||
tylko Tisell |
dokładnie
np. http://www.czwarty-wymiar...c93dc7bf#985976
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2015-11-06, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Alternatyw nie przewiduję. Przy tym ja naprawdę wiem kto robi jakie piloty i za ile Kilka już przerobiłem
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
1
:
my z dobrego serca życzym jak najlepiej i parnisy piloty też mieli, tego z centralną sek. brałem na forum dla kuzynka, gwint na tubusie się uwalił, ale Twój wybór
Iks napisał/a: |
Alternatyw nie przewiduję. Przy tym ja naprawdę wiem kto robi jakie piloty i za ile Kilka już przerobiłem |
my z dobrego serca życzym jak najlepiej i parnisy piloty też mieli, tego z centralną sek. brałem na forum dla kuzynka, gwint na tubusie się uwalił, ale Twój wybór
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-11-06, 12:11, w całości zmieniany 2 razy
Ja się domyślam, że nie piszecie złośliwie, ale naprawdę klasycznych pilotów (zresztą nieklasycznych też) miałem na pęczki i się żaden nie uchował a ten parniak bohater wątku mnie po prostu wyjątkowo ujął na zlocie
Najlepszy i potem długo długi nic był ten:
I miał bardzo podobną do parniaka szarą słoneczkową tarczę - może to jest dobry kierunek Jakby mnie było stać to bym sobie kupił tego Stenka jeszcze raz, a nie szukał ersatzu.
Najlepszy i potem długo długi nic był ten:
I miał bardzo podobną do parniaka szarą słoneczkową tarczę - może to jest dobry kierunek Jakby mnie było stać to bym sobie kupił tego Stenka jeszcze raz, a nie szukał ersatzu.
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-11-06, 12:11, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jak już Koledzy wspominali - Tisell. Moim zdaniem jakoś wykonania przebija Parnisa.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Tiselll i Parnis to jedno i to samo z tym że pewnie Tisell ma swój QC i oczywiście wzory tarcz itd.
:
z tej trójcy to nr 1....ale ja bym poszukał na rynku czegoś fajniejszego....
:
Odpowiedz do tematu
Ja bym obstawiał jedynkę, a dwójka druga w kolejności