Jeśli chcesz by twoje zdjęcia zegarków znalazły się w nowym kalendarzu to dobrze trafiłeś/aś !
Zdjęcia w jak najlepszej rozdzielczości proszę nadsyłać na adres e-mail
kalendarz4d@gmail.com
Kumotr odpowiedzialny za odbiór o segregowanie zdjęć to goTomek
Czekamy na wasze zgłoszenia - ja zwykle kategorie to wiosna , lato , jesień , zima .
Nie przesadzajcie z ilością zdjęć bo idziemy na jakość a nie na ilość .
Rudolf
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2015-11-16, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Już ja Wam posegreguję
Nie spać, zdjęcia słać, ładne i ładnych zegarków KSF też niech śle, byle rozsądnie.
Wstępnie termin 2 tygodnie, do 21 listopada 2015, godz. 23:59:59 coby się wyrobić z produkcją przed Świętami, jak się okaże że można dłużej, to się przedłuży, choć raczej bym na to nie liczył, bo jeszcze potem głosowanie i wybór najlepszych, chyba że przyślecie tylko 12
[ Dodano: 2015-11-07, 10:22 ]
Aha, wysyłamy nie linki do fotek w sieci, tylko pliki ze zdjęciami w jak najlepszej jakości
edit: termin powyższy nieaktualny, przysyłać proszę do końca dnia 17.11 - wtorek[/i]
Nie spać, zdjęcia słać, ładne i ładnych zegarków KSF też niech śle, byle rozsądnie.
Wstępnie termin 2 tygodnie, do 21 listopada 2015, godz. 23:59:59 coby się wyrobić z produkcją przed Świętami, jak się okaże że można dłużej, to się przedłuży, choć raczej bym na to nie liczył, bo jeszcze potem głosowanie i wybór najlepszych, chyba że przyślecie tylko 12
[ Dodano: 2015-11-07, 10:22 ]
Aha, wysyłamy nie linki do fotek w sieci, tylko pliki ze zdjęciami w jak najlepszej jakości
edit: termin powyższy nieaktualny, przysyłać proszę do końca dnia 17.11 - wtorek[/i]
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2015-11-16, 17:13, w całości zmieniany 1 raz
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
KSF wysłane 11 Mb wiec daj znać czy doszło czy wystawić na jakimś serwerze
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Wysłałem kilka
:
Wysłałem kilka, ale może jeszcze coś wynajdę na dysku lub wywołam z raw-ów, wtedy podeślę jeszcze.
:
gryson, Twoimi fotami to cały kalendarz można obsadzić
Non serviam.
:
A skądże, akurat ładnych zdjęć zegarków mam mało, a to dlatego, że zegarków mam mało i mało zmian w pudełku. Gdybym miał takie rotacje jak niektórzy to i pewnie by się cały kalendarz tymi fotami obstukało
:
To na szybko podeślemy zegarki a Ty strzelisz 24 fajne foty i pozory wyboru będą
Non serviam.
:
Ostatnio zmieniony przez gryson 2015-11-07, 20:00, w całości zmieniany 2 razy
Wchodzę w to
Ale myślę, że i tak problemu z dobrymi zdjęciami nie będzie, jest na forum sporo ładnych zegarków i co najmniej kilku kumotrów, którzy potrafią ładnie je sfocić.
Ale myślę, że i tak problemu z dobrymi zdjęciami nie będzie, jest na forum sporo ładnych zegarków i co najmniej kilku kumotrów, którzy potrafią ładnie je sfocić.
Ostatnio zmieniony przez gryson 2015-11-07, 20:00, w całości zmieniany 2 razy
:
Ja tam do focenia coś podesłać mogę no ale ze zwrotem rzecz jasna
Non serviam.
:
Rozumie się samo przez się. Możemy się kiedyś dogadać, czemu nie. Ale na razie mam kocioł i czasu mało na wszystko, na fotografię też. Byle do wiosny
:
To pisz jak coś
Non serviam.
:
Oki
:
Wężykiem
Powiedzmy zasada - jedno zdjęcie jednego zegarka, a nie kilka tego samego z różnych ujęć, wybierzcie po prostu najlepsze.
Oczywiście można wysłać kilka (też bez przesady, nie 15), ale niech na każdym będzie inny zegarek
Odpowiedz do tematu
Rudolf napisał/a: |
Nie przesadzajcie z ilością zdjęć bo idziemy na jakość a nie na ilość |
Wężykiem
Powiedzmy zasada - jedno zdjęcie jednego zegarka, a nie kilka tego samego z różnych ujęć, wybierzcie po prostu najlepsze.
Oczywiście można wysłać kilka (też bez przesady, nie 15), ale niech na każdym będzie inny zegarek
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй