Odpowiedz do tematu
:
Szkoda czasu na takie ankiety
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Ale, że nikomu nie przeszkadza tą osłoną koronki
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Bo jak nosisz to nic nie przeszkadza, a osłona mu pasuje, jak weźmiesz w ręce to się przekonasz.
:
Mnie pewnie trochę by przeszkadzała gdybym miał GTSa ale i tak głos na Citizena.
Sentinel napisał/a: |
Ale, że nikomu nie przeszkadza tą osłoną koronki |
Mnie pewnie trochę by przeszkadzała gdybym miał GTSa ale i tak głos na Citizena.
Non serviam.
:
Również na GTSa stawiam, tu się nawet nie ma co zastanawiać
:
Probowaliscie odkrecic ta oslone?
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Jak wszyscy wcześniej - Citek. A w razie czego dam mniej niż Santino
:
Ciekawe czy Ktoś w takim zestawieniu w ogóle zagłosuję na sumo
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
G T S !
:
To co... SUMO takie słabe czy GTS taki świetny? Czy jednak dwa razy lepszy biorąc pod uwagę koszt zakupu?
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Sumo jest OK i w innym zestawieniu może byłby faworytem ale z GTS nie wygra
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Citizen to przede wszystkim tarcza nakładane indeksy, szafir z obłędnym AR, bransoleta itp.
:
zdecydowanie Citizen....jest przezajedwabisty.....a Sumo.... ...IMO wizualnie dość brzydki zegar... ...po prostu w ogóle do mnie nie gada
:
Sumo jest super, ale to dwa zupełnie różne zegarki z dwóch innych przedziałów cenowych więc imo porównywanie ich nie ma sensu…
Sentinel napisał/a: |
To co... SUMO takie słabe czy GTS taki świetny? Czy jednak dwa razy lepszy biorąc pod uwagę koszt zakupu? |
Sumo jest super, ale to dwa zupełnie różne zegarki z dwóch innych przedziałów cenowych więc imo porównywanie ich nie ma sensu…
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Odpowiedz do tematu
Może jednak ma sens, bo pytającemu nie chodzi o to na którego wskazuje cena, ale który da mu większy fun.
Dla mnie, jak dla wszystkich- GTS
Dla mnie, jak dla wszystkich- GTS