Odpowiedz do tematu
:
GTS, sumo to fajny zegarek, ale do Citka naprawdę nie ma startu.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2015 15:10 ]
Inaczej. Sumo jest warte mniej więcej tyle ile kosztuje. GTS jest imo warty przynajmniej ze 2 razy więcej niż kosztuje nawet uwzględniając cło i vat przy jego sprowadzeniu. Miałem w rękach obie wersje i no... miażdżą. Po prostu.
[ Dodano: Nie Lis 08, 2015 15:10 ]
Sentinel napisał/a: |
Czy jednak dwa razy lepszy biorąc pod uwagę koszt zakupu? |
Inaczej. Sumo jest warte mniej więcej tyle ile kosztuje. GTS jest imo warty przynajmniej ze 2 razy więcej niż kosztuje nawet uwzględniając cło i vat przy jego sprowadzeniu. Miałem w rękach obie wersje i no... miażdżą. Po prostu.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Jest koszmarna i szpeci świetny zegar
Sentinel napisał/a: |
Ale, że nikomu nie przeszkadza tą osłoną koronki |
Jest koszmarna i szpeci świetny zegar
:
Głos na Citka. Oczywiście nie widziałem, nie macałem, nie patrzałem na żywo Opieram się na fotkach i info z sieci. Pozdrawiam
:
Tomek - ten 1 głos to twój ?
Gts!
Gts!
Skate or die!
:
Jako wielki fan Sumo głosuję na Citka.
Sumo jest świetny. Ale citek jeszcze świetniejszy.
Sumo jest świetny. Ale citek jeszcze świetniejszy.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
GTS! Sam mam na niego ochotę, gdyby nie dodatkowe opłaty
:
P.S. Dzięki za głos rozsądku
Tomek napisał/a: | ||
Jest koszmarna i szpeci świetny zegar |
P.S. Dzięki za głos rozsądku
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
To nie jest głos rozsądku tylko niczym nie poparte uprzedzenie Na żywo ta koronka kompletnie nie przeszkadza, przy tym jest tak zrobiona, że jej po prostu nie czuć. To nie jest nieobrobiony kawał stali jak w marynach.
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nie głosowałem, nie lubię przegrywać
Mierzyłem i nawet trochę go ponosiłem, ta osłona to masakra .. Spartolili genialny zegar .. niech to ktoś odkręci i się przekona . Byłby kapitalny ..
prezesso napisał/a: |
Tomek - ten 1 głos to twój ? |
Nie głosowałem, nie lubię przegrywać
Iks napisał/a: |
tylko niczym nie poparte uprzedzenie |
Mierzyłem i nawet trochę go ponosiłem, ta osłona to masakra .. Spartolili genialny zegar .. niech to ktoś odkręci i się przekona . Byłby kapitalny ..
:
czit-er
Czas jest moim sprzymierzeńcem.
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-11-08, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Sumo nigdy do mnie nie gadało. Oglądałem, mierzyłem niebieską i czarną wersję. Ot, poprawny zegarek, czytelny, dobrze wykonany i już. Polotu tyle w nim ile w zawodniku sumo własnie. Stąd pewnie nazwa. No i zaznaczę, że jestem zatwardziałym seikoholikiem...
Citek to mistrzostwo. I nawet (zgodzę się z Tonkiem), że ta osłona koronki jest (choć lepiej, gdyby była inna) to Citek jest rewelka
I nawet go przygarnę za skrzynkę Perły
Citek to mistrzostwo. I nawet (zgodzę się z Tonkiem), że ta osłona koronki jest (choć lepiej, gdyby była inna) to Citek jest rewelka
I nawet go przygarnę za skrzynkę Perły
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2015-11-08, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Weź i dla mnie
Z_bych napisał/a: |
za skrzynkę Perły |
Weź i dla mnie
:
Co to, to nie, Ty wolisz przepłacić
Santino napisał/a: | ||
Weź i dla mnie |
Co to, to nie, Ty wolisz przepłacić
:
A mnie się podoba z tą osłoną, dodaje charakteru i żaden inszy tak nie ma. Czyli, że jest kapitalny jak jest Tomek, wiesz jak to mówią o gustach nie?
Odpowiedz do tematu
Tomek napisał/a: |
Byłby kapitalny .. |
A mnie się podoba z tą osłoną, dodaje charakteru i żaden inszy tak nie ma. Czyli, że jest kapitalny jak jest Tomek, wiesz jak to mówią o gustach nie?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW