niebieskie wskazówki - gdzie, jak, kto
Odpowiedz do tematu

:
Albo zatyczki od pensety... :lol:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
no dobra, praska zakupiona (9USD nie bolało), czy znacie jakiś manual w sieci dotyczący wymiany wskazówek ? Mam jakieś 3-4 tygodnie na teoretyczne opanowanie tematu :))

pozdr, WR

Ostatnio zmieniony przez wrosolowski 2015-11-13, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
:
musisz czymś przytrzymać, jeśli umiesz delikatnie pęsetą to OK, ale możesz zdjąć farbę
możesz zrobić wałek z modeliny/plasteliny, włożyć w to grot wskazówki i podać sobie otwór nad oś i wtedy docisnąć rurką plastikową i obsadzić

:
Kupic Perfecta za 20 PLN i sie pobawic.
Jedna uwaga - podlozyc kawalek folii miedzy tarcze a sciagacz do wskazowek, zeby przy sciaganiu tarczy nie uszkodzic.

Pozdrawiam
Eryk

We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
ew papier z wyciętym paskiem o szerokości osi godzinowej

:
Ale, ale, Panowie, z tematu zbaczacie facepalm
Chcemy przecież poznać Spinnerową technikę niebieszczenia :))

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić! :))
:
Ja kiedyś pisakiem permanentnym malowałem. :))
Za radą Hegemona zresztą. pifko
Znaczy pan zegarmistrz Kowal malował. ;) Ale pisak kupiłem osobiście, bo takowego nie miał.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Sebastian, to sam Spinneros musi opowiedzieć :D ...to nie były tanie rzeczy :))

:
bofff napisał/a:
albo wkładu od długopisu

O to to! :)

:
Fixxxer napisał/a:
bofff napisał/a:
albo wkładu od długopisu

O to to! :)

ja w ten sposób pogiąłem wskazówki wręcz książkowo!!!
:))

Skate or die!
:
no dobra, do założenia wskazówek będę miał praskę, wiec chyba powinno być ok, a do zdjęcia to takie coś będzie ok ?

LINK

:
Niby tak.
Ale wysyłka 23 zielone. facepalm

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
a to takie przykładowe było , Tutaj za 1,49 USD z free shipem

pytanie - czy to sie nadaje ?

:
To już lepiej kup to
http://www.ebay.com/itm/D...84AAOxydB1SnLHn
taniej wyjdzie

:
Tak. Nadaje się.

Apa13 napisał/a:
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum