Odpowiedz do tematu
:
Albo zatyczki od pensety...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez wrosolowski 2015-11-13, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
no dobra, praska zakupiona (9USD nie bolało), czy znacie jakiś manual w sieci dotyczący wymiany wskazówek ? Mam jakieś 3-4 tygodnie na teoretyczne opanowanie tematu
pozdr, WR
pozdr, WR
Ostatnio zmieniony przez wrosolowski 2015-11-13, 14:00, w całości zmieniany 1 raz
:
musisz czymś przytrzymać, jeśli umiesz delikatnie pęsetą to OK, ale możesz zdjąć farbę
możesz zrobić wałek z modeliny/plasteliny, włożyć w to grot wskazówki i podać sobie otwór nad oś i wtedy docisnąć rurką plastikową i obsadzić
możesz zrobić wałek z modeliny/plasteliny, włożyć w to grot wskazówki i podać sobie otwór nad oś i wtedy docisnąć rurką plastikową i obsadzić
:
Kupic Perfecta za 20 PLN i sie pobawic.
Jedna uwaga - podlozyc kawalek folii miedzy tarcze a sciagacz do wskazowek, zeby przy sciaganiu tarczy nie uszkodzic.
Pozdrawiam
Eryk
Jedna uwaga - podlozyc kawalek folii miedzy tarcze a sciagacz do wskazowek, zeby przy sciaganiu tarczy nie uszkodzic.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
ew papier z wyciętym paskiem o szerokości osi godzinowej
:
Ale, ale, Panowie, z tematu zbaczacie
Chcemy przecież poznać Spinnerową technikę niebieszczenia
Chcemy przecież poznać Spinnerową technikę niebieszczenia
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Ja kiedyś pisakiem permanentnym malowałem.
Za radą Hegemona zresztą.
Znaczy pan zegarmistrz Kowal malował. Ale pisak kupiłem osobiście, bo takowego nie miał.
Za radą Hegemona zresztą.
Znaczy pan zegarmistrz Kowal malował. Ale pisak kupiłem osobiście, bo takowego nie miał.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
ja w ten sposób pogiąłem wskazówki wręcz książkowo!!!
Fixxxer napisał/a: | ||
O to to! |
ja w ten sposób pogiąłem wskazówki wręcz książkowo!!!
Skate or die!
:
no dobra, do założenia wskazówek będę miał praskę, wiec chyba powinno być ok, a do zdjęcia to takie coś będzie ok ?
LINK
LINK
:
Niby tak.
Ale wysyłka 23 zielone.
Ale wysyłka 23 zielone.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Tak. Nadaje się.