Odpowiedz do tematu
:
Seiko Członek to jest duży zegar. Kiedyś o nim myślałem. Jedyna rzecz która mnie od niego odsunęła to ten dzyndzek na 2. Zresztą jest też w Mako.
Co za tym idzie 009.
Co za tym idzie 009.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-11-18, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
No z tą wielkoscią powyższego są sprzeczne zeznania- niby tylko 43mm, ale wg mnie wydaje się być większy na ręce- chociaż ogladałem dokładniej tylko raz w sklepie i raz u kumotra na ręce widziałem
Mnie tez się ten zegar bardzo podoba i kilka razy sie przymierzałem do zakupu, ale ostatecznie wziąłem inne pepsi
Mnie tez się ten zegar bardzo podoba i kilka razy sie przymierzałem do zakupu, ale ostatecznie wziąłem inne pepsi
Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-11-18, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeszcze takie pytanie, bo nie chcę extra spamować zakładając nowy wątek: czy tarcza w skx 009 jest czarna czy też niebieska do wyboru? Są dwie wersje?(nie piszę oczywiście o modach) Bo na stronie jednego ze sklepów widzę czarną, na innej niebieską
np:
http://www.longislandwatc..._p/skx009k1.htm
np:
http://www.longislandwatc..._p/skx009k1.htm
:
Jest jedna wersja niebieska a raczej taka granatowa wpadająca w czerń
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
...bardzo, bardzo, bardzo ciemno niebieska, choć pół życia byłem przekonany, że jest czarna
tomaliusz napisał/a: |
Jest jedna wersja niebieska a raczej taka granatowa wpadająca w czerń |
...bardzo, bardzo, bardzo ciemno niebieska, choć pół życia byłem przekonany, że jest czarna
:
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-11-19, 08:13, w całości zmieniany 1 raz
Czyli tarcza w 009 różni się jednak od 007?
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-11-19, 08:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Si Senior
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |
:
Różni się. Najlepiej to widać jak są dwa obok siebie.
Hogg napisał/a: |
Czyli tarcza w 009 różni się jednak od 007? |
Różni się. Najlepiej to widać jak są dwa obok siebie.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
To chyba pora rozpocząć poszukiwania
Jeszcze jedno: czy kolory bezeli są takie same w każdym 009, czy w jednych jest czarno-czerwony, a w innych niebiesko-czerwony? Może to kwestia zdjęć, oświetlenia, ale takie wrażenie też odniosłem
Jeszcze jedno: czy kolory bezeli są takie same w każdym 009, czy w jednych jest czarno-czerwony, a w innych niebiesko-czerwony? Może to kwestia zdjęć, oświetlenia, ale takie wrażenie też odniosłem
:
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-11-19, 11:26, w całości zmieniany 2 razy
To samo
Chodź jak różne partie produkcyjne to delikatnie odcień może się różnić
... lub stare wyblakłe
Chodź jak różne partie produkcyjne to delikatnie odcień może się różnić
... lub stare wyblakłe
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-11-19, 11:26, w całości zmieniany 2 razy
:
To pora na zamieszczenie na bazarku oferty korupcyjnej Jeszcze przetrawię temat, bo nie ukrywam, że ten kinetic też mi chodzi po głowie
Tak z innej beczki: na watchhubs jest - 25 % na zegarki z okazji nadchodzących świąt. Orientujecie się, czy inne "nasze zaprzyjaźnione" za Wysokiego Muru ;)sklepy też takie akcje robią ?
Tak z innej beczki: na watchhubs jest - 25 % na zegarki z okazji nadchodzących świąt. Orientujecie się, czy inne "nasze zaprzyjaźnione" za Wysokiego Muru ;)sklepy też takie akcje robią ?
:
Odpowiedz do tematu
Pewnie , że SKX 009
hej ho