Który Seiko Pepsi?
Odpowiedz do tematu

:
Klasyk.

:
ESKAIKS

:
Seiko Członek to jest duży zegar. Kiedyś o nim myślałem. Jedyna rzecz która mnie od niego odsunęła to ten dzyndzek na 2. Zresztą jest też w Mako. :(

Co za tym idzie 009. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
No z tą wielkoscią powyższego są sprzeczne zeznania- niby tylko 43mm, ale wg mnie wydaje się być większy na ręce- chociaż ogladałem dokładniej tylko raz w sklepie i raz u kumotra na ręce widziałem ;)
Mnie tez się ten zegar bardzo podoba i kilka razy sie przymierzałem do zakupu, ale ostatecznie wziąłem inne pepsi :))

Ostatnio zmieniony przez Machu 2015-11-18, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Jeszcze takie pytanie, bo nie chcę extra spamować zakładając nowy wątek: czy tarcza w skx 009 jest czarna czy też niebieska do wyboru? Są dwie wersje?(nie piszę oczywiście o modach) Bo na stronie jednego ze sklepów widzę czarną, na innej niebieską hmmm
np:

http://www.longislandwatc..._p/skx009k1.htm

:
Jest jedna wersja niebieska a raczej taka granatowa wpadająca w czerń ;)

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
tomaliusz napisał/a:
Jest jedna wersja niebieska a raczej taka granatowa wpadająca w czerń ;)

...bardzo, bardzo, bardzo ciemno niebieska, choć pół życia byłem przekonany, że jest czarna

:))

:
Czyli tarcza w 009 różni się jednak od 007? hmmm

Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-11-19, 08:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Si Senior :)

rinkazki napisał/a:
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ...

pdrog napisał/a:
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... ;)
:
Hogg napisał/a:
Czyli tarcza w 009 różni się jednak od 007? hmmm

Różni się. Najlepiej to widać jak są dwa obok siebie.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Z tych dwóch wolałbym 009 .

:
To chyba pora rozpocząć poszukiwania :popcorn:
Jeszcze jedno: czy kolory bezeli są takie same w każdym 009, czy w jednych jest czarno-czerwony, a w innych niebiesko-czerwony? Może to kwestia zdjęć, oświetlenia, ale takie wrażenie też odniosłem hmmm

:
To samo ;)
Chodź jak różne partie produkcyjne to delikatnie odcień może się różnić :)
... lub stare wyblakłe :P

Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2015-11-19, 11:26, w całości zmieniany 2 razy
:
To pora na zamieszczenie na bazarku oferty korupcyjnej ;) Jeszcze przetrawię temat, bo nie ukrywam, że ten kinetic też mi chodzi po głowie hmmm
Tak z innej beczki: na watchhubs jest - 25 % na zegarki z okazji nadchodzących świąt. Orientujecie się, czy inne "nasze zaprzyjaźnione" za Wysokiego Muru ;)sklepy też takie akcje robią ?

:
Pewnie , że SKX 009

hej ho
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum