Młody to niedoświadczony
Wyśle Ci paczkę jako "low value gift". Nie pamiętam już kwoty (chyba 45USD) więc gryzonie przepuszczą bez niespodzianek na 95%
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2015-11-23, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2015-11-23, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
dobrze dziadku
Czyli w 5% potencjał na myto jest
rmaya napisał/a: |
Młody to niedoświadczony |
dobrze dziadku
na 95% |
Czyli w 5% potencjał na myto jest
:
Zrób ankietę ile osób na forumie zapłaciło myto przy zakupach na daji czy manbushije
Stawiam że znajdzie się może 1 osoba. U mnie przy chyba 4 albo 5 transakcjach nie było niespodzianek.
100% nikt Ci nie da gwarancji, że nie zapłacisz a zwłaszcza teraz - skądś trzeba wziąć kasę na te 500zł/dziecko
Ewentualnie pisz do Rudolfo - może coś ma na stanie
Stawiam że znajdzie się może 1 osoba. U mnie przy chyba 4 albo 5 transakcjach nie było niespodzianek.
100% nikt Ci nie da gwarancji, że nie zapłacisz a zwłaszcza teraz - skądś trzeba wziąć kasę na te 500zł/dziecko
Ewentualnie pisz do Rudolfo - może coś ma na stanie
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
teraz już nie, ale po linii przed zmianą był
Szymon napisał/a: | ||
Nie kupował. Jakiś obowiązek jest? |
teraz już nie, ale po linii przed zmianą był
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
No swego czasu i tu i tu ze 2, 3 razy płaciłem
Zrób ankietę ile osób na forumie zapłaciło myto przy zakupach na daji czy manbushije
Stawiam że znajdzie się może 1 osoba. U mnie przy chyba 4 albo 5 transakcjach nie było niespodzianek. 100% nikt Ci nie da gwarancji, że nie zapłacisz a zwłaszcza teraz - skądś trzeba wziąć kasę na te 500zł/dziecko Ewentualnie pisz do Rudolfo - może coś ma na stanie |
No swego czasu i tu i tu ze 2, 3 razy płaciłem
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Odpowiedz do tematu
5840PBN603 Westar
Jak Cię czytają tak Ci piszą
Daniel
Daniel