Odpowiedz do tematu
:
Rudolf, każ im się walić , dopracuj tylko koronkę z wałkiem i będzie ekstra, mnie to wcześniej od czci i wiary odsądzali co bym w Cuprum nie robił żadnego nadruku i zostawił z gołą tarczą
:
Nie wytarlem do konca podzialki sekundnika , tak pasuje
Bialy pasek to dobry pomysl
Brak indeksow na razie mi nie przeszkadza
Bialy pasek to dobry pomysl
Brak indeksow na razie mi nie przeszkadza
:
...all we do is eliminate our future with the things we do today.
Money is our incentive now so that makes it okay.
Money is our incentive now so that makes it okay.
:
He he - wygląda jak biały miś z jednym oczkiem - ale fajny jest - mi pasuje, a indeksy bym wytarł do reszty.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
W krótkich, żołnierskich słowach: Do bani...
:
Mnie się podoba, tylko trzeba poprawić koronkę
Taka myśl mi się jeszcze nasuwa (chociaż nie wiem jak z wykonaniem tego) - jakby na szkle wypiaskować 12 małych prostokątów, albo trójkątów, które spełniałyby rolę indeksów to byłby miód i malina
Taka myśl mi się jeszcze nasuwa (chociaż nie wiem jak z wykonaniem tego) - jakby na szkle wypiaskować 12 małych prostokątów, albo trójkątów, które spełniałyby rolę indeksów to byłby miód i malina
СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Ja bym wytarl indeksy do końca i gitarrra... Mi sie widzi - bialy pas lub czerwony i jazda...
:
Wypiaskowac na szkel indeksy - swietny pomysl , do tego to pewnie bym musial zdemontowac szklo , jedno juz mi peklo w czasie wymiany .
Zastanawiam sie caly czas
Dzieki za dobre porady .
Zastanawiam sie caly czas
Dzieki za dobre porady .
:
piaskuj szkło i pasek strażak lub pielęgniarka i będzie cacy!
Skate or die!
:
Rudolf, mi sie bardzo podoba
A Karol dobrze prawi,gdyby tak wypiaskowac na szkle indeksy to byloby jeszcze bardziej miodnie
A Karol dobrze prawi,gdyby tak wypiaskowac na szkle indeksy to byloby jeszcze bardziej miodnie
"Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
:
Odpowiedz do tematu
Koronkę zmienisz i będzie cacy. A biały pasek a i owszem by podpasował. Z czarnym szyciem bo wskazówki są czarne?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT