Odpowiedz do tematu
:
eeee to ja może coś innego ufocę i podmienię nadesłana przeze mnie fotkę
:
I bardzo dobrze, bo mam już plan tylko potrzebuję czasu coby co zrealizować
:
No i nadal bryndza w temacie.
:
...wakacje są, ludziska powyjeżdżali, plażują się gdzieś, wypoczywają znaczy się...
:
Moje konkursowe nie wyszło, a poprawic juz nie mogę
:
Twoje nie wyszło? Żartujesz?
:
Pojechałem na lotnisko na pas startowy, który miał być w tle i przegapiłem moment w którym zapaliły się wszystkie światła tych sygnalizatorów naprowadzających (nie wiem jak fachowo się nazywają) a potem wracałem wracałem na rowerze 25 km w takiej burzy, że nic nie widziałem, moje wku...rzenie sięgnęło zenitu
:
ZTCW nie ma stałej godziny odpalania świateł podejścia i krawędziowych - to się robi z wieży.
J.
tessio napisał/a: |
Pojechałem na lotnisko na pas startowy, który miał być w tle i przegapiłem moment w którym zapaliły się wszystkie światła tych sygnalizatorów naprowadzających (nie wiem jak fachowo się nazywają) a potem wracałem wracałem na rowerze 25 km w takiej burzy, że nic nie widziałem, moje wku...rzenie sięgnęło zenitu |
ZTCW nie ma stałej godziny odpalania świateł podejścia i krawędziowych - to się robi z wieży.
J.
:
Czyli miałem farta (i niefarta), że zapalili kiedy akurat tam byłem, czy robi się to przy jakiś konkretnych warunkach pogodowych (burza się zbliżała)?
:
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-08-07, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Też. W dzień odpala się też przy zmniejszonej widoczności etc.
J.
PS: Hint, na wypadek jakbyś tam akurat obozował: jak się odpali, to już się tak zostawia nawet przy pięknej pogodzie - te lampiszcza maja ograniczoną ilość cykli pracy, a kosztuja parę razy więcej niż ten prąd
J.
PS: Hint, na wypadek jakbyś tam akurat obozował: jak się odpali, to już się tak zostawia nawet przy pięknej pogodzie - te lampiszcza maja ograniczoną ilość cykli pracy, a kosztuja parę razy więcej niż ten prąd
Ostatnio zmieniony przez Jacek. 2011-08-07, 17:33, w całości zmieniany 1 raz