Przedwczoraj kupiłem sobie wreszcie wymarzoną kurtkę pilotkę z kożuszkiem taką z naszywkami, z "postarzanej" skóry i w ogóle... Włożę na ryja okularki pilotki i będę niczym podstarzała i tłusta wersja Toma Cruise'a w Top Gun
No i trzeba by w przyszłości dokupić do niej jakiś zegarek. Klasycznego pilota nie chcę. Raczej jakiś wonsz... Wonsz z chronografem albo i bez chrono... Kojarzący się od razu z lotnictwem. Cena... Powiedzmy, że do 1,5tys. Może być coś z rynku wtórnego, na co trzeba dłużej polować, bo chwilowo spłukany jestem i nie spieszy mi się za bardzo. Pomożecie?
Odpowiedz do tematu
: Lotniczy zegarek do kurtki pilotki :)
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-10-05, 07:47, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2012-10-05, 07:47, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-05, 07:48, w całości zmieniany 1 raz
only Citek Nighthawk. na handmaidzie
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-05, 07:48, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, słusznie prawisz
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Idź na całość, idź na całość ...
:
Ten IWC jest mega, sa jakies budzetowe wersje bez chrono?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-05, 08:20, w całości zmieniany 1 raz
No chyba że klasyka Zuana na jakimś brązowym paseczku.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-10-05, 08:20, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Sure
http://www.dajiwatch.com/productshow1145.html
Michał G. napisał/a: |
Ten IWC jest mega, sa jakies budzetowe wersje bez chrono? |
Sure
http://www.dajiwatch.com/productshow1145.html
:
Fajny ten Parniak, ale juz jednak wyglada inaczej. Poza tym troche duzy
Nie chce wiedziec, ale jaka cena tego IWC?
Nie chce wiedziec, ale jaka cena tego IWC?
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach
Nie chce wiedziec, ale jaka cena tego IWC? |
Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach
:
...Wonsz ma być?
Ja nigdy nie błądzę - mogę się co najwyżej zataczać
- Gburp.
- Gburp.
:
Tomek, nie jestesmy na salonach, tylko na pijackim forum.
W sumie to interesuje mnie rzad wielkosci, 2 na przedzie i piec zer? a jest odpowiednik z chrono/multidata? Najlepiej w rozmiarze 44.
W sumie to interesuje mnie rzad wielkosci, 2 na przedzie i piec zer? a jest odpowiednik z chrono/multidata? Najlepiej w rozmiarze 44.
:
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-10-05, 08:47, w całości zmieniany 2 razy
Może Aviator Ił-2 na Mołnii..ostatnio widziałem ńówkę za 1150...
albo Poljot Blue Angels..Breitlingowaty...
albo Poljot Blue Angels..Breitlingowaty...
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2012-10-05, 08:47, w całości zmieniany 2 razy
:
46mm, kwarc
I jest kwarcowy Parniak Top Gun, 42mm, nawet jest kilka na forumce ..
a jest odpowiednik z chrono/multidata? Najlepiej w rozmiarze 44. |
46mm, kwarc
I jest kwarcowy Parniak Top Gun, 42mm, nawet jest kilka na forumce ..
:
Tomek, top gun'a znam, ale mi sie nie podoba. A ten Parniak... Musze to przemyslec. zobaczymy co wyjdzie z tarczami do Gartona.
:
Odpowiedz do tematu
W sumie to nie zapominajmy o genialnie oryginalnych Breitlingach