Zaloze watek - a co
Wpadla mi w rece nieoczekiwana gotowka cale 140 pln - skromny budzet
Chce nabyc zegarek - to nie nowosc u mnie
Specyfikacja
Narodowosc - kazda nie mam uprzedzen
wymiar koperty 36-47 rozpietosc duza .. mam taki i nadgarstek rozmiar prawie 18
stan - nowy lub lekko uzywany
styl -lotnik lub nurek moze byc homar na ladnego garnitura tez sie nie obraze
mechaniczny - kwarcakow mam juz pelno
pasek lub branzoleta (szerokosc 20, 22, 24 )
lume na wskazowkach koniecznie
Szukam szukam i nic mi nie pasuje glownie przez cene.
Metlik staszny.
Prosze o porady , uprzedzam kasy na dodatkowa doplate brak do odwolania
Odpowiedz do tematu
: szukam szukam i mam mentlik
:
Mimo ze kasy brak to ja bym jednak poczekal i nieco dolozyl coby nabyc cos konkretnego : ]
Duzo nie pomoglem to fakt ale takie moje zdanie.
Powodzenia
Duzo nie pomoglem to fakt ale takie moje zdanie.
Powodzenia
:
za mna też chodzi pilot - taki sam jakiego ktoś przemiły przywiózł na spotkanie, taki:
http://img215.imageshack.us/i/pilota.jpg/ http://g.imageshack.us/img215/pilota.jpg/1/
...ale to około 180 - poczekaj do lutego i zamówimy
http://img215.imageshack.us/i/pilota.jpg/ http://g.imageshack.us/img215/pilota.jpg/1/
...ale to około 180 - poczekaj do lutego i zamówimy
:
podobnie jak Wy poczekać radze
tak patrze... i patrze... i sam myśle o takim lotniku
tak patrze... i patrze... i sam myśle o takim lotniku
:
To przy okazji - co to za pilot i jakie ma wymiary?
: Re: szukam szukam i mam mentlik
moje Tao z bazarku aktualne 8)
mało wydasz, ładne etui w zestawie, i jeszcze Ci zostanie - na paski albo przyjemności
hotwax napisał: |
Zaloze watek - a co
na ladnego garnitura tez sie nie obraze |
moje Tao z bazarku aktualne 8)
mało wydasz, ładne etui w zestawie, i jeszcze Ci zostanie - na paski albo przyjemności
:
Te Tao oczywiscie widzialem i niestety jakos tak mi nie podpasowal.
Dzieki za propozycje
Co do dokladania do ceny konczy sie to na tym ze zieksza sie apetyt i ciagle malo , przerabialem to juz.
Czekac ? na koniec swiata kase rozwale na glupoty
Dzieki za propozycje
Co do dokladania do ceny konczy sie to na tym ze zieksza sie apetyt i ciagle malo , przerabialem to juz.
Czekac ? na koniec swiata kase rozwale na glupoty
:
odkładaj kase, dasz rade!
bedziesz w miedzy czasie ćwiczył silną wole, wierzymy w Ciebie
bedziesz w miedzy czasie ćwiczył silną wole, wierzymy w Ciebie
:
Jakiegoś parnisa dałbyś radę ustrzelić w licytacjach u któregoś z 3 sprzedających na licytacjach
:
...hot - olej (i już widze te gromy) mechanika i zaczaj się na 5600 - tego prawdziwego . Będziesz miał zajefajnego oldschoola (choc wyglądem prawie niczym się nie różni od teraźniejszych)
:
hmm... kombimuje .. i moze cos wykombinuje
Parni to nie jest zly pomysl .. tylko na tych aukcjach nigdy nie trafilem tego ktory mi sie podoba
Dw -5600 screew back jest na liscie , tylko za taka kwote w dobrym stanie to nie bedzie.
Parni to nie jest zly pomysl .. tylko na tych aukcjach nigdy nie trafilem tego ktory mi sie podoba
Dw -5600 screew back jest na liscie , tylko za taka kwote w dobrym stanie to nie bedzie.
:
Dziekuje za pomoc , zglaszam ze juz cosik nabylem - jest to dosc ciekawa propozycja dosc zadko spotykana.
Problem z malym budzetem jakos nie przeszkodzil choc i nie pomogl
Czesto sie taka mawia ze od przybytku glowa nie boli , z zegarkami jest troche inaczej - maly budzet maly wybor wsrod nowych ale zawsze warto realizowac wolnymi krokami wlasne pomysly
Problem z malym budzetem jakos nie przeszkodzil choc i nie pomogl
Czesto sie taka mawia ze od przybytku glowa nie boli , z zegarkami jest troche inaczej - maly budzet maly wybor wsrod nowych ale zawsze warto realizowac wolnymi krokami wlasne pomysly
:
Ja też mam mały mentlik. Otóż powystawiałem parę rzeczy na allegro i ku mojemu zdziwieniu wszystko się sprzedało. A jak się sprzedało to wpadło mi extra money za które rzecz jasna chcę zakupić zegarek. Kwota którą dysponuję to 500-600zł, nie wiem czy za te pieniądze jest sens szukania czegoś szwajcarskiego, bo w tym poziomie cenowym to chyba tylko Adriatica, która jest takim napinanym szwajcarem. Obecnie moim "number one" jest Amfibia Scuba Orange taka jak kadariusa. Po prostu śliczna jest. W tej cenie można by rozważyć coś japońskiego, jakiegoś monstera, 007, 009 ale tak jak Darek napisał w swojej recenzji Scuba różni się od takiego klasycznego dizajnu japońców a i trudniej spotkać ją u kogoś innego niż np. Seiko czy Orienta. Czy popieracie moje zdanie, że lepiej kubić Scubę, niż szukać jakiegoś "napinańca" szwajcarskiego, niemieckiego czy innego marlońskiego ... ?
:
Bierz scubę
:
Odpowiedz do tematu
Bierz Vostoka Red Sea jest genialny