Właśnie lukam sobie na ich www ofertę zegarkową
http://watchhubs.com/en/
To pewny sklep? Płaci się przez PayPala? Ktoś z kumotrów może coś więcej napisać na ten temat?
Odpowiedz do tematu
: Sklep: watchhubs
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2013-03-18, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2013-03-18, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Piszą że PayPal jak najbardziej, co ciekawe maja na dole ikonkę Allegro jako kanał sprzedaży chyba traktują nas poważnie, choć na allegro nie widziałem chyba ich oferty.
Myślę że spoko, widziałem już parę nowych nabytków, gdzie kumotrowie chwalili się że właśnie z tego sklepu
Myślę że spoko, widziałem już parę nowych nabytków, gdzie kumotrowie chwalili się że właśnie z tego sklepu
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Widziałem, że kilkakrotnie polecany na forum, więc chyba sprawdzony. Osobiście nie kupowałem z tego sklepu... jeszcze
:
Nie wiem czy dobrze skumałem, ale przesyłka jest za free?
:
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-03-18, 12:37, w całości zmieniany 2 razy
Kupowałem tam, zero problemów i szybka wysyłka nawet w chińskim nowym roku
Paypalem płaciłem, tylko zapytaj czy mają aktualnie na stanie bo raz już wróciła kasa z przeprosinami
Paypalem płaciłem, tylko zapytaj czy mają aktualnie na stanie bo raz już wróciła kasa z przeprosinami
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2013-03-18, 12:37, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-03-18, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
Hogg przesylka za free, ostatnio czekalem 6dni (lacznie z weekendem) na paczke od nich. Dzis wieczorem tez tam bede klikal male co nie co
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-03-18, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Oczywiście dola dla Vincenta obowiązkowa?
:
Na paczce miałem napisane Used Watch i wartość 35$
Ptaku napisał/a: |
Czemu odrazu takie czarnowidztwo, moze sie uda bez daniny |
Na paczce miałem napisane Used Watch i wartość 35$
:
Tam akurat nie kupowałem, ale w ostatnich miesiącach sprowadziłem sobie parę z różnych okolic
Moje obserwacje takie są że poniżej 50 preziów Vincent jakoś nie schyla sie po takie drobne a dostawałem przesyłki i z HK i KR i z USA
Natomiast zapewne nie jest to regułą więc zawsze istnieje ryzyko, które warto wkalkulować, jak sie zaoszczędzi to będzie na następny zegarek
Moje obserwacje takie są że poniżej 50 preziów Vincent jakoś nie schyla sie po takie drobne a dostawałem przesyłki i z HK i KR i z USA
Natomiast zapewne nie jest to regułą więc zawsze istnieje ryzyko, które warto wkalkulować, jak sie zaoszczędzi to będzie na następny zegarek
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Wczoraj w nocy kliknąłem/kasę przelałem i poprosiłem o zadeklarowanie wartości max 40 $. Zobaczymy.... Jak zbójeckiego nie trzeba będzie bulić, to.... może i MM na wakacje się uda zanabyć
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-03-19, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
Hogg ja tez wczoraj kliknelem, zobaczymy do kogo szybciej doleci
Co to MM??
Co to MM??
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-03-19, 07:54, w całości zmieniany 1 raz
:
Marine Militare ?
:
Odpowiedz do tematu
Ano, Maryśka. Czyli "kiński Pam"