Tani nurek do roboty.
Odpowiedz do tematu

: Tani nurek do roboty.
Szukam czegoś taniego żebym w pracy nie musiał uważać na obtarcia itp. do tej pory był bagelsport ale rolkowatosc mi się już znudziła, cena powiedzmy do 150 prezydenta, narazie mam 2 pomysły, parnik i nautec, zna jeszcze ktoś coś ciekawego, wymagania to 200m ,koperta koło 42mm i w automacie cool , może być pvd może zwykły, pasek/bransoleta mnie nie interesuje bo i tak gume do niego założę.

Woytec60
[Usunięty]
:
Dołóż deczko i kup Raya, najlepiej granatowego, zresztą PVD też jest.
Werk nie do zajechania a i wygląd fajny.

Szymon
[Usunięty]
:
Może klasycznie - Seiko Monster. Dałoby się go sprowadzić w budżecie podobnym do Ray-a (mówię o Monsterze na 7s26, bo te z nowym werkiem to drożej wychodzą...)

:
....może jednak kwarc

jest na allegro za 295+15:
http://allegro.pl/casio-m...3158467692.html
Pozdrawiam

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
kup Parnika to pomogę Ci pozbyć się bransolety... pifko

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Mako albo Ray

:
właśnie szkoda by mi było Orienciaka do pracy żeby go szlifować, a parnik/nano jakoś inaczej tez wyglądają i jest ciekawiej na nadgarstku.

Emre, bransoletę na forum raczej bez problemu powinieneś dostać.

Woytec60
[Usunięty]
:
Parnik jest fajny ale jakoś nie mam zaufania do ich wodoszczelności.
Niby Kumotrzy piszą, że jest OK ale... hmmm

A co do Casio to fajny był model MDV-102, miał podświetlanie a 106-ka już nie.

Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-04-10, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Moja propozycja to 007 ma grube szkiełko z hardlexu które jest trochę lepsze od mineralnego.

[img]Uploaded with ImageShack.us[/img]

Ostatnio zmieniony przez Morion 2013-04-10, 12:39, w całości zmieniany 2 razy
:
Poczekaj aż przyjdzie do mnie Nautec - będzie porównanie z Parniakiem cool Dzisiaj mam info, że wysłali :złośliwiec:

:
no ale SKX kosztuje wiecej niz 150$

:
Ptaku, capt66 nic nie pisał że musi być nówka ze sklepu.

:
jak ktoś ma dobrą używkę 007 za mniej niż 150 prezydentów to chętnie przygarnę...

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Emre, Pw poszło.

:
Najlepiej nie nowy ;)

Widzialm u nas na bazarku parnika za 250pln to cos sie wymysli, Sloniu jka bedziesz mial to czekam na recke gdzie zanabywales swojego? Jak by Ci sie nie spodobal o wiesz, ja z checia pomoge sie pozbyc ciezaru :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum