Pytanie jak w temacie. Zachorowałem na Hamiego. Wacham się pomiędzy dwoma modelami
1. Jazzmaster Maestro Chrono
2. Jazzmaster Chrono Auto
W Polsce z dostępnością słabo
Widziałem sporo ofert na chrono24, ale nie mam żadnych doświadczeń, bo tam nie kupowałem.
Czy możecie polecić, któregoś ze sprzedawców?
Widziałem "Maestro" w ofercie polskiego sklepu kraff.pl. Cena sporo wieksza niż na chrono24.
Czy ktoś zna ten sklep? Godny zaufania on jest?
Odpowiedz do tematu
: Hamilton. Który i gdzie kupić?????
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Ja bym brał drugiego:-) Z USA:-)
:
Z tego co sie orientuję sklep raczej ok - mailowalem z nimi kiedyś w sprawie Jazzmastera.
Na zatoce polecają użytkownika cencibel - nawet chyba któryś Kolega ostatnio u niego kupował, poszukaj na forum (kornel91 zdaje się).
Na zatoce polecają użytkownika cencibel - nawet chyba któryś Kolega ostatnio u niego kupował, poszukaj na forum (kornel91 zdaje się).
I'm not myself, but not dead and not for sale...
:
Zobacz czy tutaj tego nie dają:
http://www.cheapgenuinewatches.com/en/
(na eBayu był znany pod nazwą timeparadise, ale teraz jakoś nie ma żadnych aukcji)
pozdrawiam
Narfas
http://www.cheapgenuinewatches.com/en/
(na eBayu był znany pod nazwą timeparadise, ale teraz jakoś nie ma żadnych aukcji)
pozdrawiam
Narfas
:
Wybierz dwójkę Panie, wybierz dwójkę , co do ceny to kornel91swojego kupował na zatoce od sprzedawcy w Hiszpanii, podobno facet dobre ceny daje. Odezwij się do niego
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
A jakieś doświadczenia z chrono24 ?
Pozdrawiam, Wojtek
:
Z tych dwóch wybrałbym... X-winda
Ale jeżeli nie wchodzi w rachubę, to 2.
Hiszpańczyk Cencibel ma dobre ceny jak na Europę, TimeParadise - porównywalne, ale to licytacje i trzeba jeszcze na Vincenta uważać, bo z Singapuru idzie chyba.
Ja na swojego X-a polowałem pół roku, zanim znalazłem go w rozsądnej cenie (ponad 200 ojro mniej niż u Cencibela) za nówkę.
Ale jeżeli nie wchodzi w rachubę, to 2.
Hiszpańczyk Cencibel ma dobre ceny jak na Europę, TimeParadise - porównywalne, ale to licytacje i trzeba jeszcze na Vincenta uważać, bo z Singapuru idzie chyba.
Ja na swojego X-a polowałem pół roku, zanim znalazłem go w rozsądnej cenie (ponad 200 ojro mniej niż u Cencibela) za nówkę.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
Niestety timeparadise nie ma ostatnio aukcji na eBayu, a na jego aukcjach można było wyrwać Hamiltony w naprawdę dobrych cenach (jednego nawet kupiłem). O ile dobrze pamiętam można było wyrwać chrono za 600-650 USD. Vincent prawie pewny.
pozdrawiam
Narfas
CornCobbMan napisał/a: |
Ja na swojego X-a polowałem pół roku, zanim znalazłem go w rozsądnej cenie (ponad 200 ojro mniej niż u Cencibela) za nówkę. |
Niestety timeparadise nie ma ostatnio aukcji na eBayu, a na jego aukcjach można było wyrwać Hamiltony w naprawdę dobrych cenach (jednego nawet kupiłem). O ile dobrze pamiętam można było wyrwać chrono za 600-650 USD. Vincent prawie pewny.
pozdrawiam
Narfas
:
Jak polowałem na x-winda 9 miesięcy temu (jak ten czas leci), to ceny na aukcjach u TimeParadise sięgały nawet 900 portretów Waszyngtona.
"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
:
...jak to na aukcjach, różnie bywa. Ja trochę popolowałem, żeby mojego Khaki wyrwać w miarę tanio. X-windy też obserwowałem przez jakiś czas i rzeczywiście chodziły za w miarę równe pieniądze. O ile pamiętam inne chrono można było kupić taniej, szczególnie inne niż czarne (zasada: na aukcjach białe chrono są tańsze).
pozdrawiam
Narfas
CornCobbMan napisał/a: |
Jak polowałem na x-winda 9 miesięcy temu (jak ten czas leci), to ceny na aukcjach u TimeParadise sięgały nawet 900 portretów Waszyngtona. |
...jak to na aukcjach, różnie bywa. Ja trochę popolowałem, żeby mojego Khaki wyrwać w miarę tanio. X-windy też obserwowałem przez jakiś czas i rzeczywiście chodziły za w miarę równe pieniądze. O ile pamiętam inne chrono można było kupić taniej, szczególnie inne niż czarne (zasada: na aukcjach białe chrono są tańsze).
pozdrawiam
Narfas
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-06-29, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Witam,
No ja też szukałem długo ale odezwałem się na maila do tego sklepu z ebaya i dał mi rabat. Można spróbować nawet jak nie ma to pewnie jest możliwość ściągnąć. http://stores.ebay.pl/Cencibel-Watches
Edytka:
A kolega cena zna
No ja też szukałem długo ale odezwałem się na maila do tego sklepu z ebaya i dał mi rabat. Można spróbować nawet jak nie ma to pewnie jest możliwość ściągnąć. http://stores.ebay.pl/Cencibel-Watches
Edytka:
A kolega cena zna
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-06-29, 21:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki za sznurek
Spróbuję wysłać zapytanie do tego koleżki.
Pytanko w sprawie zatoki: czy wystarczy rejestracja na polskim ebay czy trzeba to załatwić inaczej?
Spróbuję wysłać zapytanie do tego koleżki.
Pytanko w sprawie zatoki: czy wystarczy rejestracja na polskim ebay czy trzeba to załatwić inaczej?
Pozdrawiam, Wojtek
:
Wystarczy na polskim.
pozdrawiam
Narfas
bert69 napisał/a: |
Pytanko w sprawie zatoki: czy wystarczy rejestracja na polskim ebay czy trzeba to załatwić inaczej? |
Wystarczy na polskim.
pozdrawiam
Narfas
:
Odpowiedz do tematu
Z tych dwóch to dwójka.