Witam mam pytanie,czy można automat nosić na prawej ręce .
Czy nie szkodzi to mechanizmowi
Odpowiedz do tematu
: Automat na prawej ręce
Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.
:
Musisz kupić zegarek ze specjalnym mechanizmem prawoskrętnym... Inaczej może być różnie.
Antisocial and faceless...
:
To tak jak z motocyklamii sprowadzanymi z Angli i kierownicą po właściwej stronie
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-12-30, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
Można na prawej ręce ale jedynie tak aby na dole była godzina 12 bo inaczej wahnik będzie się kręcił w złą stronę i zaczniesz się cofać w czasie.
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-12-30, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ewentualnie co drugi dzień trzeba zakładać deklem do góry, co zniweluje szkodliwe działanie cofania
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
JLC nawet zrobiło ukłon w stronę leworęcznych noszących zegarek na prawej ręce modelem reverso.
Tak więc o tyle wygodniej, że nie trzeba przekładać paska do noszenia do góry dupką.
Tak więc o tyle wygodniej, że nie trzeba przekładać paska do noszenia do góry dupką.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2013-12-30, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Ja nosze i mam z tym problem.
Co miesiąc muszę zanieść do zegarmistrza i odkręca sprężynę.
Dlatego wolę bakterie. Tam nie ma problemu.
Co miesiąc muszę zanieść do zegarmistrza i odkręca sprężynę.
Dlatego wolę bakterie. Tam nie ma problemu.
Ostatnio zmieniony przez Dorian06 2013-12-30, 14:57, w całości zmieniany 1 raz
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Normalnie zaraz ktoś napisze że łapsko w stawie wyrywa jak się zegarek na prawej ręce nosi... a lada moment stawy pozamarzają jak mroź przyjdzie
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Wygląda na to że wyszedłem na idiotę ,ale się uśmiałem
Wszystko ma swoją kolej, miejsce i czas.
:
No i popcorn trzeba żreć lewą ręką
Gdyż ponieważ głównym składnikiem popcornu jest sól, co jak wiadomo niekorzystnie wpływa na poślizg wahnika, dlatego nie wolno jeść potraw zawierających nawet minimalne ilości soli ręką, na której nosi się zegarek z automatycznym naciągiem.
Iks napisał/a: |
:popcorn: |
No i popcorn trzeba żreć lewą ręką
Gdyż ponieważ głównym składnikiem popcornu jest sól, co jak wiadomo niekorzystnie wpływa na poślizg wahnika, dlatego nie wolno jeść potraw zawierających nawet minimalne ilości soli ręką, na której nosi się zegarek z automatycznym naciągiem.
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
No to masz jakiś zmodyfikowany układ pokarmowy... bo normalnie to otworem gębowym się żre... ale w druga stronę to już masz normalnie?
Odpowiedz do tematu
goTomek napisał/a: | ||
No i popcorn trzeba żreć lewą ręką |
Nieczynne z powodu że zamknięte