Które chrono byś wybrał ---------> Sinn, Damasko czy Sinn
Odpowiedz do tematu

: Które chrono byś wybrał ---------> Sinn, Damasko czy Sinn
Panowie szybki temat.

Jeszcze pewnie do zakupu następnego zegarka trochę czasu upłynie ale dlaczego się nie zapytać?! : )

Muszę przyznać, że chrono od Sinn lub Damasko chodzi za mną już kilka lat ale jakoś nie było okazji zakupić. Może dlatego, że nie miałem okazji pomacać i nie zakochałem się od razu.

Odkryłem nowe chrono Sinn z serii EZM które od znów włączyło mi chorobę na zegarek.

Dlatego też szybka ankieta który byś wybrał/wybrała.

Sinn 757

Damasko DC66

Sinn EZM13

Zapraszam do zabawy / pomocy : )

Ostatnio zmieniony przez pisar 2014-11-02, 10:15, w całości zmieniany 1 raz
"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Damasko, bo jest najładniejszy ;)

Ostatnio zmieniony przez uminus 2014-11-02, 10:24, w całości zmieniany 1 raz
:
Wybrałem 3
Pierwszy Sinn za bardzo stylizowany na B&R .
Damsko może być , ale ten ostatni Sinn bardzo fajny .

:
No i dodam jeszcze, że ostatni Sinn EZM13 jest w końcu w tej serii w stali a nie tytanie co jest dla mnie na duży +

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
Sinn EZM13 - ja bym wybrał bo najciekawszy moim zdaniem :)

Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Damasko hmmm

:
Z tej trójki to tylko Damasko bo ma podwójną datę.
Choć widziałem dużo ładniejsze zegarki.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
pierwszy grzech i damasko są prawie identyczne, a czeci jest fajowy nawet mimo koronki i puszrów po lewej

"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
atak klonów trochę
z tej trójki to ostatni Sinn
a może taką limitkę
na wtórnym się pojawiają

:
EZM13, bo te czerwone akcenty przełamują zegarek, ma też najciekawszy bezel i ciekawą osłonę koronki.
Jedyne co, to subtarczka na 3 może być nieczytelna i może niepotrzebny ten biały ring na bezelu, trochę za biało się robi w tym zegarku.

To Damasko ma dwa bezele, czy jak? hmmm ten pierwszy, rekurencyjny :D jest moim zdaniem bez sensu, bo duplikuje indeksy. Będziesz patrzył na godziny: 33, 66, 77 itd.. Dla mnie Nein. Na zdjęciu jest sprytnie przestawiony, by nie było tego widać. Drugi jest ok.

[ Dodano: Nie 02 Lis, 2014 11:28 ]
bofff, o to to! pifko

Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
Sinn EZM13 cool

:
Nr. 3
Dla mnie najciekawszy pifko

:
bofff napisał/a:
atak klonów trochę

Zwłaszcza dwa pierwsze, do tego jak dla mnie nic w nich ciekawego...głos na trójkę ;)

:
Brałbym damasko cool

:
Ja wybrałbym damsko chociaż ostatni
Sinn tez niczego sobie i ma genialna bransolete

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum