Victorinox Mach4 jakoś nie podszedł A pilot w kolekcji ma być. Chodzi za mna Nav-B z małym sekundnikiem, tylko którego wybrać?
Steinhart:
fotka pożyczona of Lukasza
A może Tisell:
Odpowiedz do tematu
: Pilot, ale jaki?
Ostatnio zmieniony przez bert69 2017-07-22, 18:04, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez bert69 2017-07-22, 18:04, w całości zmieniany 3 razy
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Ja bym wybrał Steinharta, ale tylko dlatego, że nie podobają mi się piloty, w ogóle wszystkie zegarki, bez logo przesadnie pusto
:
Stenek, a może w brązie
:
Ten w brazie ma super tarczę, ale Obawiam się, że szybko by mi się znudził
Pozdrawiam, Wojtek
:
Tisell, fajniejsza koronka
:
Głosowałem na żaden, bo imo, jeżeli pilot to tarcza A, jak w obu powyżej, ale i centralna sekunda .
Ona robi ten model zegarka...
Ona robi ten model zegarka...
Antisocial and faceless...
:
Ostatnio zmieniony przez pawel_krakow 2017-07-22, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
Z pokazanych to Stenek tylko ja bym brał w brązie
A Hamilton nie podchodzi?
A Hamilton nie podchodzi?
Ostatnio zmieniony przez pawel_krakow 2017-07-22, 19:40, w całości zmieniany 1 raz
:
Noszę non-stop swojego od 3 tygodni i jeszcze się nie znudził ...
Głos na Stenka, rozważyłbym też wersję w brązie, jak radzi satanic666, ma świetną tarczę ..
bert69 napisał/a: |
Victorinox Mach4 jakoś nie podszedł |
Noszę non-stop swojego od 3 tygodni i jeszcze się nie znudził ...
Głos na Stenka, rozważyłbym też wersję w brązie, jak radzi satanic666, ma świetną tarczę ..
:
Wojtek miałeś Stenka i to wersje Premium. Kup x winda
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez Daito 2017-07-22, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Jakbym miał wybierać między Steinhatrem a Tisell'em to bym wziął Tisell'a - jakość bardzo zbliżona a cena dość oddalona
Edit: i Tisell dobrze na łapie leży, Steinhart ma kopertę jakby chory kowal, po pijaku, ciemną nocą, zardzewiałym młotem wykuwał ze złomu co mu chłopaki spod biedronki przynieśli
Edit: i Tisell dobrze na łapie leży, Steinhart ma kopertę jakby chory kowal, po pijaku, ciemną nocą, zardzewiałym młotem wykuwał ze złomu co mu chłopaki spod biedronki przynieśli
Ostatnio zmieniony przez Daito 2017-07-22, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
>>>
W załączonej ankiecie wybrałem opcję - Żaden...
Jeżeli miałbym wybierać Pilota, to byłby to zdecydowanie inny model...
PS. Onegdaj wskazywałem na wielce interesujący tego typu czasomierz w temacie ¤ Co Ci ostatnio wpadło w oko...
<<<
W załączonej ankiecie wybrałem opcję - Żaden...
Jeżeli miałbym wybierać Pilota, to byłby to zdecydowanie inny model...
PS. Onegdaj wskazywałem na wielce interesujący tego typu czasomierz w temacie ¤ Co Ci ostatnio wpadło w oko...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Normalnie - jesteś moim fanem
Dawno się tak nie uśmiałem.
Daito napisał/a: |
i Tisell dobrze na łapie leży, Steinhart ma kopertę jakby chory kowal, po pijaku, ciemną nocą, zardzewiałym młotem wykuwał ze złomu co mu chłopaki spod biedronki przynieśli |
Normalnie - jesteś moim fanem
Dawno się tak nie uśmiałem.
Skate or die!
:
.
Odpowiedz do tematu
Daito napisał/a: |
...
Edit: i Tisell dobrze na łapie leży, Steinhart ma kopertę jakby chory kowal, po pijaku, ciemną nocą, zardzewiałym młotem wykuwał ze złomu co mu chłopaki spod biedronki przynieśli |
.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |