Kumotres, co to konkretnie za wersja Tissota, a może coś podobnego widzieliście
Odpowiedz do tematu
: Tissot
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-12-26, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
To chyba to https://www.jomashop.com/...6171106700.html w PL tez jest http://sklepbia.pl/pl/p/T...-Chronograph/80
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-12-26, 08:50, w całości zmieniany 1 raz
: Re: Tissot
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2017-12-26, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
>>>
TISSOT T-Classic Tradition Stainless Steel Chronograph - wersja: Grey, mechanizm - ETA G10.211...
PS.
Zamieszczając przedmiotowy wpis nawet nie zauważyłem faktu, że zostałem wyprzedzony wręcz w szatański sposób...
<<<
Jacobi napisał/a: |
Kumotres, co to konkretnie za wersja Tissota, a może coś podobnego widzieliście
[url=https://s9.postimg.org/z3pbgqpxb/image.jpg]Obrazek[/url] |
TISSOT T-Classic Tradition Stainless Steel Chronograph - wersja: Grey, mechanizm - ETA G10.211...
PS.
Zamieszczając przedmiotowy wpis nawet nie zauważyłem faktu, że zostałem wyprzedzony wręcz w szatański sposób...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2017-12-26, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Dzięki
Jakaś inspiracja?
Jakaś inspiracja?
:
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-12-26, 11:29, w całości zmieniany 2 razy
Czyli coś tańszego? też na kajdanie?
Ostatnio zmieniony przez satanic666 2017-12-26, 11:29, w całości zmieniany 2 razy
:
satanic666
coś tańszego, a te Refki to chyba jeszcze droższe od Tissota?
satanic666 napisał/a: |
Czyli coś tańszego? też na kajdanie?
Obrazek Obrazek |
satanic666
coś tańszego, a te Refki to chyba jeszcze droższe od Tissota?
:
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2017-12-26, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
>>>
Czasomierze znamienitej szwajcarskiej marki Tissot posiadają, moim subiektywnym zdaniem oczywiście, idealne wręcz proporcje pomiędzy jakością i ceną...
<<<
Czasomierze znamienitej szwajcarskiej marki Tissot posiadają, moim subiektywnym zdaniem oczywiście, idealne wręcz proporcje pomiędzy jakością i ceną...
<<<
Ostatnio zmieniony przez bladerunner 2017-12-26, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
:
Tylko ten co chce kupić, nie posiada funduszy na tą harmonię jakości i ceny
:
I dobrze, bo ten, co pokazał, szpetny jak nie wiem co ..
:
divina proportio choć skłaniałbym sie raczej ku tezie, że co najmniej 1:3
bladerunner napisał/a: |
idealne wręcz proporcje pomiędzy jakością i ceną |
divina proportio choć skłaniałbym sie raczej ku tezie, że co najmniej 1:3
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
stosunek ceny do jakosci, relacja ceny do jakosci... nie mozna miec proporcji pomiedzy cena i jakoscia.
/Fazi stylistyczny mode off
co do meritum - relacja cena/jakosc moze byc i 0,02/1 - to sa najczesciej podrabiane zegarki, zaraz za Gshockiem A przy Le Locle'ach to juz chyba Swatch sie pogubil, co jest oryginalne
bladerunner napisał/a: |
idealne wręcz proporcje pomiędzy jakością i ceną... |
stosunek ceny do jakosci, relacja ceny do jakosci... nie mozna miec proporcji pomiedzy cena i jakoscia.
/Fazi stylistyczny mode off
co do meritum - relacja cena/jakosc moze byc i 0,02/1 - to sa najczesciej podrabiane zegarki, zaraz za Gshockiem A przy Le Locle'ach to juz chyba Swatch sie pogubil, co jest oryginalne
beceen | ***** ***
:
>>>
Cena może być proporcjonalna do jakości i tak jest, moim subiektywnym zdaniem oczywiście, w przypadku zaprezentowanych przeze mnie modeli czasomierzy...
Jeżeli już poruszamy wątek lingwistyczny, to może również zajęlibyśmy się kwestią stosowania polskich znaków diakrytycznych...
Zwrócę przy okazji uwagę, że angielski zwrot "mode off", to termin stosowany w języku technicznym...
Wracając do meritum, to zwrócę uwagę na fakt, że zaprezentowane przeze mnie zegarki pochodzą z oficjalnej strony internetowej Tissot:
https://www.tissotwatches.com/pl-pl/homepage
Wobec powyższego z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością można stwierdzić, że nie są to "podrabiane zegarki"...
<<< >>>
Proponowałbym jeszcze zwrócić uwagę na kwestę estetyczną - sectio aurea...
<<<
beceen napisał/a: |
/Fazi stylistyczny mode off co do meritum - relacja cena/jakosc moze byc i 0,02/1 - to sa najczesciej podrabiane zegarki, zaraz za Gshockiem A przy Le Locle'ach to juz chyba Swatch sie pogubil, co jest oryginalne |
Cena może być proporcjonalna do jakości i tak jest, moim subiektywnym zdaniem oczywiście, w przypadku zaprezentowanych przeze mnie modeli czasomierzy...
Jeżeli już poruszamy wątek lingwistyczny, to może również zajęlibyśmy się kwestią stosowania polskich znaków diakrytycznych...
Zwrócę przy okazji uwagę, że angielski zwrot "mode off", to termin stosowany w języku technicznym...
Wracając do meritum, to zwrócę uwagę na fakt, że zaprezentowane przeze mnie zegarki pochodzą z oficjalnej strony internetowej Tissot:
https://www.tissotwatches.com/pl-pl/homepage
Wobec powyższego z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością można stwierdzić, że nie są to "podrabiane zegarki"...
<<< >>>
goTomek napisał/a: |
divina proportio choć skłaniałbym sie raczej ku tezie, że co najmniej 1:3 |
Proponowałbym jeszcze zwrócić uwagę na kwestę estetyczną - sectio aurea...
<<<
:
Ale że co? Pytam jako od jakiś 7-8 lat posiadacz LeLocle?
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2017-12-27, 14:15, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
beceen napisał/a: |
A przy Le Locle'ach to juz chyba Swatch sie pogubil, co jest oryginalne |
Ale że co? Pytam jako od jakiś 7-8 lat posiadacz LeLocle?
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2017-12-27, 14:15, w całości zmieniany 1 raz