Mido ma fajne modele, nie przepadam akurat za jasnymi ale skoro takie szukasz to proszę:
Odpowiedz do tematu
:
A może iść prostą niebieską drogą... OCW-S2400C-2AJF
World Wide Watches
:
Ale nie baw się w Mzega, ok? Jeśli 40mm zegarek uważasz za przerośnięty naleśnik to masz coś z ...nadgarstkiem chyba
goTomek napisał/a: |
przerośnięte naleśniki to tylko moda |
Ale nie baw się w Mzega, ok? Jeśli 40mm zegarek uważasz za przerośnięty naleśnik to masz coś z ...nadgarstkiem chyba
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zbanujcie Mzeg-a z podwójne konto
Cytat: |
One SĄ w normalnych rozmiarach przerośnięte naleśniki to tylko moda, minie jak wiele innych |
Zbanujcie Mzeg-a z podwójne konto
:
. Aby była zupełnie prosta ta droga brakuje tak z trzech wskazówek i tylu tarczek...
pasti napisał/a: |
może iść prostą nie bieską drogą |
. Aby była zupełnie prosta ta droga brakuje tak z trzech wskazówek i tylu tarczek...
:
a Ball ?
:
Ten niebieski ocek średnio mi podchodzi.
Balle wczoraj oglądałem i właściwie to tylko jeden mi wpadł w oko, który miał normalne rozmiary - Ball Engineer II Arabic. Poza tym za niewiele więcej już można mieć GSa.
Balle wczoraj oglądałem i właściwie to tylko jeden mi wpadł w oko, który miał normalne rozmiary - Ball Engineer II Arabic. Poza tym za niewiele więcej już można mieć GSa.
:
Mido multifort jest fpyte! Zawsze mi się podobał. Szary też.
Skate or die!
:
Ale nie baw się w wyrywanie z kontekstu, ok? Główne przesłanie było, że 38-39 to jest normalny rozmiar, tak samo zresztą jak 42 O naleśnikach dodałem na marginesie i były tam te ryje nie?
Nadgarstek faktycznie mam malutki ale jak ktoś ma łapę jak podolski złodziej, to trudno, ładne sarby nie dla niego
A w temacie:
Victorinox Ambasador?
Iks napisał/a: | ||
Ale nie baw się w Mzega, ok? Jeśli 40mm zegarek uważasz za przerośnięty naleśnik to masz coś z ...nadgarstkiem chyba |
Ale nie baw się w wyrywanie z kontekstu, ok? Główne przesłanie było, że 38-39 to jest normalny rozmiar, tak samo zresztą jak 42 O naleśnikach dodałem na marginesie i były tam te ryje nie?
Nadgarstek faktycznie mam malutki ale jak ktoś ma łapę jak podolski złodziej, to trudno, ładne sarby nie dla niego
A w temacie:
Victorinox Ambasador?
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
O, I ten jest fajny!
Niestety trudno dostępny
Niestety trudno dostępny
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Nawet niezły.
:
Może Maurycy? Maurice Lacroix Pontos Day Date Blue Dial (Ref. 6158-SS001-43E)
Cytat: |
Movement: ML Caliber 09, automatic, ETA-based, Swiss Made
Functions: Hours, minutes, seconds, date, day of week Power reserve: 38 hours Case material: Stainless steel Bezel material: Stainless steel Case shape: Round Bezel shape: Round Case size: 40.00 mm Lug width: N/A Case height: 12.50 mm Dial: Blue Numerals: N/A Hands: Polished steel Water resistance: 50 meters Strap: Black crocodile leather strap with stainless steel folding clasp Crystal: Sapphire Case back: Sapphire |
:
Parę razy przymierzałem tego Pontosa w kostce. Bardzo dobrze zrobiona rzecz i idealnie leży na łapie.
pozdrawiam
Narfas
Karolewskiej napisał/a: |
Ten ML Tomka, rewelacja. |
Parę razy przymierzałem tego Pontosa w kostce. Bardzo dobrze zrobiona rzecz i idealnie leży na łapie.
pozdrawiam
Narfas
:
Odpowiedz do tematu
Kostki Pontosowe świetne są.
Ale ten niebieski to imo kosmos!
Ale ten niebieski to imo kosmos!