Maratac Pilot
Tu się czyta
http://wornandwound.com/2...pilot-hands-on/
Tu się kupuje
http://countycomm.com/maratacpilotmid.html
Odpowiedz do tematu
:
:
We wtorek będzie pokazywane
m.aciek napisał/a: | ||
Na alle dawali. |
We wtorek będzie pokazywane
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
m.aciek, to kiedy mi go sprzedasz?
:
Ten niesprzedawalny
Jazz- napisał/a: |
m.aciek, to kiedy mi go sprzedasz? |
Ten niesprzedawalny
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Już jednego takiego mam Orienta prezentowego... od wielu lat, więc z prezentowymi nawet mi się da się.
Reasumując, poszukiwania pilota zakończyły się zakupem takim, z czego jezdem bardzo rad :
Ostatnio zmieniony przez maciek 2015-01-17, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
Dorian06 napisał/a: | ||
Ten niesprzedawalny |
Już jednego takiego mam Orienta prezentowego... od wielu lat, więc z prezentowymi nawet mi się da się.
Reasumując, poszukiwania pilota zakończyły się zakupem takim, z czego jezdem bardzo rad :
Ostatnio zmieniony przez maciek 2015-01-17, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
:
m.aciek, ale to już mogłeś chociaż do starej pomarańczy dokupić nowego Monsterka Z nowym mechanizmem, koronką i zmianami na tarczy
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Szczerze gratuluję.
m.aciek napisał/a: | ||||
Już jednego takiego mam Orienta prezentowego... od wielu lat, więc z prezentowymi nawet mi się da się. ... |
Szczerze gratuluję.
:
Ten nowy mi się nie podoba. Imo schrzanili świetny projekt i tyle.
kornel91 napisał/a: |
m.aciek, ale to już mogłeś chociaż do starej pomarańczy dokupić nowego Monsterka Z nowym mechanizmem, koronką i zmianami na tarczy |
Ten nowy mi się nie podoba. Imo schrzanili świetny projekt i tyle.
:
..........coś w tym jest
m.aciek napisał/a: | ||
Ten nowy mi się nie podoba. Imo schrzanili świetny projekt i tyle. |
..........coś w tym jest
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
m.aciek,
No... to klasycznego pilota kupiłeś
Z WR200
No... to klasycznego pilota kupiłeś
Z WR200
:
............nigdy nie wiadomo, kiedy..........................................................................
będzie trzeba nurkować z akwalungiem
będzie trzeba nurkować z akwalungiem
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ewentualnie katapultować się nad ołszynem.
jimmy napisał/a: |
............nigdy nie wiadomo, kiedy..........................................................................
będzie trzeba nurkować z akwalungiem |
Ewentualnie katapultować się nad ołszynem.
:
O patrz... i to może być argument przemawiający za zgodnością wyboru z założeniami
Odpowiedz do tematu
m.aciek napisał/a: |
wentualnie katapultować się nad ołszynem. |
O patrz... i to może być argument przemawiający za zgodnością wyboru z założeniami