Elegant
Odpowiedz do tematu

:
Z podanych orient. Z innych - to co pokazała machlo wymiata. A może ruixue - zresztą też machlo miał/ma :mrgreen:

:
Słoniu, "miał". :evil:

:
machlo, - uuu, a tego szkoda, ściągałem takie cudo dla znajomego. Świetny zegar!

:
ta 51 z czarną tarczą i w złotym wykończeniu bardzo mi sie podoba ale przeraża mnie wizja pzrebrnięcia przez zakup w china :cry: może kiedyś przekroczę ten Rubikon

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-01, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Bow - a na poważnie, kup zegarek dla prawdziwego faceta - ze 200 basków kupisz bardzo fajnego reedsco :twisted: No i rozmiar męski!

Prawie jak garnitura :mrgreen:

:
ciniol, zakup na taobao to w tym przypadku najmniejszy problem. :razz: Problemem może być dostępność - niby na taobao wiszą oferty, ale mało tego wyprodukowali i mogą to być oferty widmo - a poza tym to cena ponad 3000 juanów akurat za tę wersję. :shock:

Przez Bowa teraz mi głowę zaprząta też jakiś elegant mimo, że na prawdę sporadycznie bym nosił. Taki BaiHai albo 51 w tej wersji:

Warto zwrócić uwagę, że i klamra niekiepska. :smile:

Ostatnio zmieniony przez machlo 2012-05-01, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
:
a po ile juan bo zupełnie nie jestem w temacie :oops:

ja to raczej tylko ciemne tarcze, ewentualnie srebrna

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-05-01, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ciniol, przy założeniu, że zegarek kosztowałby 3200CNY, to przez yoybuy kosztowałoby to 586 prezydentów + 4% paypala + ewentualne podatki na miejscu.

:
to się wyleczyłem :cry:
pokombinuje może lepiej z orientem dla tajlandi

:
Ten ostatni pokazany przez Machlo urywa d... razem z płucami!
Piękny po prostu!

:
Tylko te ceny :evil:

:
No to zróbcie w podobnej stylistyce - tylko w cenie normalnej :-)
Złote nakładane indeksy, złote wskazówki i beżowa tarcza - super!!

:
Santino, kanclerska głowa :wink:

:
Ten ostatni, co pokazałem to 2000CNY kosztuje, więc już nieco rozsądniej - wyjdzie 375USD.

:
Ta ostatnia mewka fajna - żeby była zajedwabista musieli by usunąć te kropki luminowy z tarczy :wink:

_
work in progress
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum