Vostok N1 Rocket
Odpowiedz do tematu

:
strix napisał/a:
Warto pomacac przed zakupem moim zdaniem

to oczywista oczywistość :wink: może dziś się przejadę do poljot euro i obadam temat :roll:

:
do tego wydal mi sie zbyt elegancki jak na taki odwaznik - taki troche "blink" w rzeczywstosci jest. Bardziej do koszuli niz do szortow na plaze ;)

Pisze o bialym z niebieskimi wskazowkami - szarego nie ogladalem

s

Ostatnio zmieniony przez strix 2012-08-03, 17:30, w całości zmieniany 1 raz
:
Tylko 1. Tryt, to tryt :grin:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.
maciek
[Usunięty]
:
Tego drugiego miałem. Odesłałem szybciej niż dostałem. Słaby jak piwo. :twisted:

:
Number ONE.

Pozdrawiam
Waldek
:
witam!

więc tak-dziś macałem oba modele...
nr1 faktycznie wygląda lepiej i prezentuje sie jakoś tak ciekawiej, kolorek fajny i wogóle wrażenie na plus,
nr2 jest taki... taki mniej fajny niż to jak wygląda na fotkach, traci na wyglądzie w realnym świecie :neutral: jakoś nie podbił mojego serca :razz:

no ale to nic bo ogólnie jest inny problem-zegarki są masakrycznie wielkie :shock: myślę że dobrze by wyglądały na ręku zawodnika sumo :roll: tak więc jeśli ktoś rozważa zakup takich modeli to "kup teraz" nie wchodzi w grę- obowiązkowo zegarki trzeba zobaczyć, a przynajmniej ja się cieszę że sam najpierw je przymierzyłem zanim któryś z nich kupiłem :roll:

tak więc to nie są zegarki dla mnie-za duże :roll: ale jeśli ktoś ma konkretną łapę i jest bramkarzem w klubie to będzie jak ulał :cool:

Ostatnio zmieniony przez Maru123 2012-08-08, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
:
czyli stara zasada - obejrz zanim zanabędziesz się sprawdza!

był moment, że chodził za mną ekranoplan, aż nie przymierzyłem...

w porównywalnej cenie z Vostoków bardzo fajnie leży na ręce Anchar, ale też jest ogromny - więc nie dla każego

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum