Przywitałem się w zaczynamy i witamy cz.6 stona 20
A co do zegarka to na 90% wezmę Lorusa z pierwszego posta
A co rozumiesz przez rozszerzył pole poszukiwań? Szukam czegoś co będzie maiło stosunkowo dobrą jakość w stosunku do ceny, jak na razie z mechaników wygrywa Lorus (cena + gwarancja na miejscu).
Jeżeli chodzi o TAO Bartka to niestety piloty nie bardzo mi leżą, do tego ten napis "Germany" Choć bardzo ladny trzeba przyznać.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-10, 19:22, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-10, 19:22, w całości zmieniany 3 razy
:
I to jest słuszna koncepcja.
W tym budżecie mógłbyś również poszukać czegoś z Seiko, bądź Orienta.
blaise napisał/a: |
wezmę Lorusa z pierwszego posta |
I to jest słuszna koncepcja.
rozszerzył pole poszukiwań |
W tym budżecie mógłbyś również poszukać czegoś z Seiko, bądź Orienta.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
np. pomyśleć nad takim czymś: http://www.youtube.com/watch?v=v-n9rrRqiJ8 jest też wersja z zielenią. Oczywiście ten zegarek jest również inspirowany
A co rozumiesz przez rozszerzył pole poszukiwań? |
:
Michał, wiem o tym jednak wszystkie orienty i Seiko z tego przedziału jakoś mi nie bardzo pasują.
LukasVanElvis, niestety nie bardzo mi odpowiada ale poszukam czegoś z Parnisa, ich oferty jeszcze nie przeglądałem
LukasVanElvis, niestety nie bardzo mi odpowiada ale poszukam czegoś z Parnisa, ich oferty jeszcze nie przeglądałem
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-10, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
blaise, skoro nic z japońców, to do 500 król jest jeden:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-10, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Uuu to te 90% na lorusa nie jest takie pewne ;P
ale poszukam czegoś z Parnisa, ich oferty jeszcze nie przeglądałem |
:
Michał,
Bardzo ładny ale chyba troszkę zbyt klasyczny możesz podać jakiś link do sklepu?
Bardzo ładny ale chyba troszkę zbyt klasyczny możesz podać jakiś link do sklepu?
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-10, 19:38, w całości zmieniany 1 raz
blaise, z tą konkretną będzie ciężko, gdyż dostępna jest ona jedynie na Taobao, ale na zatoce są takie o jej odmiany:
http://www.ebay.com/itm/N...=item3f20c62d36
http://www.ebay.com/itm/N...=item3f20c62d36
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-02-10, 19:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Michał,
pomyśle nad nim w kwietniu jak będę szukał garniturowca
na razie muszę znaleźć coś na co dzień aby odciążyć moją Festinę F16363
pomyśle nad nim w kwietniu jak będę szukał garniturowca
na razie muszę znaleźć coś na co dzień aby odciążyć moją Festinę F16363
:
blaise, widziałem na żywo i Mewkę i tego Lorusa, którego wrzuciłeś. On jest równie "garniturowy" co i Mewka
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-02-10, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
miałem tylko jedno tało. I więcej mieć nie chcę. Blichtr i cepelia to była, mimo, że sam model i orifotka na to nie wskazywała. Kup lepiej jakiegoś parnisa.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-02-10, 20:42, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-10, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Michał, Jeżeli chodzi o "graniturowca" mewki to miałem na myśli bardziej tego:
Jest mniejszy i cieńszy od Lorusa więc do garniaka bardziej by pasował
Kurcze ale mam mentlik w głowie Teraz spodobał mi się jeszcze SEIKO:
Jest mniejszy i cieńszy od Lorusa więc do garniaka bardziej by pasował
Kurcze ale mam mentlik w głowie Teraz spodobał mi się jeszcze SEIKO:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-02-10, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
:
Proponuję obejrzeć tao, model tak zwany na forum "z pijaną siódemką ".
Jest po prostu elegancki, choć może coś tam naśladuje, jakieś Chronoswiss, co tam...
Jest okej !
Jest po prostu elegancki, choć może coś tam naśladuje, jakieś Chronoswiss, co tam...
Jest okej !
ricky
:
Zawsze możesz jeszcze Shanghaia jakiegoś spróbowac upolować. Albo Strixową Caluolę.
Tutaj zdjęcia czarnej i białej: http://www.chinawatches.p...ghlight=caluola
W kwestii Shanghaiów to myślę że Bow może Ci doradzić, bo kupił ich juz sporo i wie gdzie. A co do Caluoli to Strix na pewno podpowie co i jak.
Tutaj zdjęcia czarnej i białej: http://www.chinawatches.p...ghlight=caluola
W kwestii Shanghaiów to myślę że Bow może Ci doradzić, bo kupił ich juz sporo i wie gdzie. A co do Caluoli to Strix na pewno podpowie co i jak.
:
Odpowiedz do tematu
Seiko jest OK, ale to zupełnie inny (w sensie wyglądu) zegarek niż te z pierwszego posta Bierz Lorusa, będzieszpanzadowolony Sam takiego mam i się cieszę. Ale koniecznie przymierz przed zakupem.
Mam bardzo wątły nadgarstek 16,5 i ciut za bardzo mu odstają uszy - a rozmiar to nie wszystko, bo takiego samego rozmiaru Seiko leży świetnie, a nawet ciut większy Parnis diver też przylega idealnie.
I w zasadzie to nawet już go chciałem sprzedać, ale jak mu spojrzę w te niebieskie wskazówki...
Mam bardzo wątły nadgarstek 16,5 i ciut za bardzo mu odstają uszy - a rozmiar to nie wszystko, bo takiego samego rozmiaru Seiko leży świetnie, a nawet ciut większy Parnis diver też przylega idealnie.
I w zasadzie to nawet już go chciałem sprzedać, ale jak mu spojrzę w te niebieskie wskazówki...
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй