Dzięki, na razie się nosi, choć chyba nie na zawsze
Mądrych to i dobrze posłuchać termicznie, czy lakierowane, grunt że ładnie świeca zaraz to poprawię.
Odpowiedz do tematu
:
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Niezła recenzja okraszona fajnymi zdjęciami.
Że chciało Ci się opisywać pudełko Lorusa...
Ale co do tego, że na werk Seiko, nie ma na co patrzeć, to się nie zgodzę.
Każdy pracujący mechanizm ma w sobie magię, nawet paskuda montowana w MQJ , przy którym Seiko wypada oskarowo
Że chciało Ci się opisywać pudełko Lorusa...
Ale co do tego, że na werk Seiko, nie ma na co patrzeć, to się nie zgodzę.
Każdy pracujący mechanizm ma w sobie magię, nawet paskuda montowana w MQJ , przy którym Seiko wypada oskarowo
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Ostatnio zmieniony przez Stanki 2013-02-23, 19:38, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Recenzja fajna.
Miałem ten zegarek, ale z racji na to, ze mam dosć chudy nadgarstek, zdecydowałem się go sprzedać jakiś czas temu po miesiącu noszenia.
Kupowałem go przez neta i na żywo spodobał mi się znacznie mniej, niż na zdjęciach. Jakiś taki zbyt... barokowy jak dla mnie. Za dużo szczegółów, kółeczek, gliszowań, do tego czcionka datownika jakaś nieprzystajaca do reszty. Może wersja czarnostalowa bardziej przypadłąby mi do gustu. Ale jeśli ktoś zamierza go kupić, to radzę najpierw zobaczyć na żywo, zeby potem nie żałować i nie tracił na tym kilkudziesięciu złotych tak jak mnie się to udało
Miałem ten zegarek, ale z racji na to, ze mam dosć chudy nadgarstek, zdecydowałem się go sprzedać jakiś czas temu po miesiącu noszenia.
Kupowałem go przez neta i na żywo spodobał mi się znacznie mniej, niż na zdjęciach. Jakiś taki zbyt... barokowy jak dla mnie. Za dużo szczegółów, kółeczek, gliszowań, do tego czcionka datownika jakaś nieprzystajaca do reszty. Może wersja czarnostalowa bardziej przypadłąby mi do gustu. Ale jeśli ktoś zamierza go kupić, to radzę najpierw zobaczyć na żywo, zeby potem nie żałować i nie tracił na tym kilkudziesięciu złotych tak jak mnie się to udało
Ostatnio zmieniony przez Stanki 2013-02-23, 19:38, w całości zmieniany 1 raz