Odpowiedz do tematu
:
Ale na wakacje to bardziej cos pomaraczowego, czy inne cos w wesolym kolorku
:
goTomek, nie ma reguly, moja paczka od Tisella zadeklarowana byla na 80$ i nawet nie trafila na clo
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
zamówienie rano złożone, opłacone paypal'em, zobaczymy co z tego będzie . . .
:
Hogg ale gdzie kliknąłeś MM bo ja patrze na stronkę tego sklepu ale nie widze nic prócz Seiko, Citka , Casio a w pozostałych tyż ni ma:/
Certina DS1, Seiko SNZF15k1, Citizen NY2300, Alpha Sub Green, MQJ, WostockX2, PoljotX2, Fossil, Diesel:D
:
Nie, tam nie ma. Kupiłem Seiko Monsterka. Jak chcesz MM to kuknij chociażby tutaj:
http://www.manbushijie.com/
http://www.manbushijie.com/
:
Hogg, kupowałeś w tym sklepie ?! problemy jakies były ?!
:
jaceh, w tym sklepie kupowało mnóstwo osób od nas z forum - zero problemów, świetny kontakt ze sprzedawcą
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Nie ma problemów
jaceh napisał/a: |
Hogg, kupowałeś w tym sklepie ?! problemy jakies były ?! |
Nie ma problemów
:
to dobre info bo znajomy jest na kupnie , a właśnie w tym sklepie sobie znalazł obiekt pożądania
:
jaceh, weź też pod uwagę, że po zalogowaniu ceny mocno spadają w dół
:
lubie to
:
Czy na watchhubs płaciliście wybierając wartość w pln?
Jest taka opcja i jak się przechodzi do PP, to PP liczy złotówki. Nie procedowałem dalej, ale jeśli tak, to kurs sklepu jest w porządku, bo złotówek wychodzi mniej niż przy PayPalowym (złodziejskim) przeliczniku.
Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Jest taka opcja i jak się przechodzi do PP, to PP liczy złotówki. Nie procedowałem dalej, ale jeśli tak, to kurs sklepu jest w porządku, bo złotówek wychodzi mniej niż przy PayPalowym (złodziejskim) przeliczniku.
Ktoś ma jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam
Lastrad
Lastrad
:
lastrad, wybierałem wartość w pln i dokładnie tak jest jak mówisz, zamawiając i płacąc w złotówkach - 3 dni temu kupowałem u nich-, walutę liczą taniej niż paypal.
:
No prosze nie wiedzialem o tym i przeplacilem 9pln, nastepnym razem bede wybieral nasza walute a nie PLN
:
Odpowiedz do tematu
mnie to zdziwiło bo wartość w dolarach przeliczyłem paypalem i jakoś mi sie nie zgadzała z tą podaną na stronie, klik - myślę sobie niema bata nie przejdzie, a tu niespodzianka ...