Odpowiedz do tematu
:
mam dwie sztuki 7900... będziesz pan zadowolony...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-07-01, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
wybór kwestia gustu - mam jednak takie subiektywne zdanie które pozwolę sobie wyrazić. Jeśli planujesz ciężką robotę z G to weź okrąglaka gdyż imo ciężej zrobić krzywdę szkiełku. W kostkach szkiełko jakieś takie większe i łatwiej dostępne dla niekorzystnych warunków.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-07-01, 19:24, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol, jakiejś ostrej harówy nie planuję dla niego ale o tym szkiełku w 5610 też myślałem... jednak jest jakoś tak mocniej eksponowane
:
5610 - taki trochę "non plus ultra"- w swojej klasie , oczywiście.
:
7900.
56.. są IMO zbyt "delikatne" . Nie wyglądają jak G
56.. są IMO zbyt "delikatne" . Nie wyglądają jak G
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Wiesz, że pierwszym G-shockiem był DW-5000?
:
Wiem.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Dobra dobra...
To byly te pierwsze, co sie nie rozbijaly o glebe, jak Kikuo-san je zrzucal z okna.
Teraz G-Shock jest duzo dalej - jak popatrzysz, ile gumy na sobie ma np. Gulfman, albo maly Mudman w porownaniu do 5..., to nie dziwisz sie, ze one sie z powrotem az do okna odbijaja
PS. jakbym mial Risemana, to wzialbym piatke.
Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-07-14, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Blaz napisał/a: |
Wiesz, że pierwszym G-shockiem był DW-5000? |
Dobra dobra...
To byly te pierwsze, co sie nie rozbijaly o glebe, jak Kikuo-san je zrzucal z okna.
Teraz G-Shock jest duzo dalej - jak popatrzysz, ile gumy na sobie ma np. Gulfman, albo maly Mudman w porownaniu do 5..., to nie dziwisz sie, ze one sie z powrotem az do okna odbijaja
PS. jakbym mial Risemana, to wzialbym piatke.
Ostatnio zmieniony przez rybak 2013-07-14, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Tzw. puszczanie kaczek.
rybak napisał/a: |
Teraz G-Shock jest duzo dalej - jak popatrzysz, ile gumy na sobie ma np. Gulfman, albo maly Mudman w porownaniu do 5..., to nie dziwisz sie, ze one sie z powrotem az do okna odbijaja |
Tzw. puszczanie kaczek.
:
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2013-07-14, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
a ja sobie tak patrzę oglądam i nie wiem czy nie kupię protreka PRW-5100
niezdecydowany normalnie jak baba
niezdecydowany normalnie jak baba
Ostatnio zmieniony przez Maru123 2013-07-14, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
:
Odpowiedz do tematu
ja obstawiam 56