Wątek widzę rozwija się w dobrym kierunku
Dzieki za wszystkie podpowiedzi.
Schaumburg byłby rozważany ale wstępny search pokazał, brak dosępności w zakłądanym budżecie. Narfas, gdzie kupowałeś swojego?
Candino, to jest jakiś pomysł, szczegónie że to ten sam werk.
Orientom i OS się trochę bliżej poprzyglądałem i coraz bardziej mi się podobają.
Czy OS da się gdzieś w Wa-wie pomacać przed zakupem?
No i gdzie się to kupuje najlepiej
Np taka promocja na Creationwatches to rzeczywiście obcenka o ponad pół ceny czy to tylko dla picu?
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez kubedes 2013-08-13, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez kubedes 2013-08-13, 14:42, w całości zmieniany 1 raz
:
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Na wyprzedaży u naszego polskiego dystrybutora, cieszącego się średnią sympatią na tym forum.
Szukaj raczej na niemieckim eBayu. Teraz są tam tylko dwie nówki po 800 ojro, co jest oficjalną i nieakceptowaną ceną dystrybucyjną, ale jest opcja Preisvorschlag (zaproponuj cenę).
O ile pamiętam na licytacjach na eBayu one chodziły w okolicach 450 euro - to realna cena i tyle można dać, no i mieścisz się w budżecie.
Od czasu do czasu pojawiają się też używki w dobrym stanie i sensownej cenie - je też można rozważyć.
pozdrawiam
Narfas
kubedes napisał/a: |
Schaumburg byłby rozważany ale wstępny search pokazał, brak dosępności w zakłądanym budżecie. Narfas, gdzie kupowałeś swojego? |
Na wyprzedaży u naszego polskiego dystrybutora, cieszącego się średnią sympatią na tym forum.
Szukaj raczej na niemieckim eBayu. Teraz są tam tylko dwie nówki po 800 ojro, co jest oficjalną i nieakceptowaną ceną dystrybucyjną, ale jest opcja Preisvorschlag (zaproponuj cenę).
O ile pamiętam na licytacjach na eBayu one chodziły w okolicach 450 euro - to realna cena i tyle można dać, no i mieścisz się w budżecie.
Od czasu do czasu pojawiają się też używki w dobrym stanie i sensownej cenie - je też można rozważyć.
pozdrawiam
Narfas
:
Może to i lepiej, nie będzie kusił
Odpowiedz do tematu
Iks napisał/a: |
i tak mnie skorumpował |
Może to i lepiej, nie będzie kusił