Słoniu, czytało się rewelacyjnie, jak zawsze
Dorzuć jeszcze trochę technikaliów (w tabelce ), to melepety przestaną mendzić
Natomiast sam zegar to nie moja bajka tj. Nigdy o nim nie marzyłem, bo kojarzył mi się z "fioletowymi nosami" z Bazaru Różyckiego wolałem Montanę z melodyjkami
Odpowiedz do tematu
:
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
:
Chłodne dane odnośnie większości zegarków, można bez problemu znaleźć w necie, dla mnie prawdziwym dobrobytem jest opisanie obiektywnych wrażeń jakie towarzyszą przy bezpośrednim kontakcie z zegarkiem - zwłaszcza w przypadku kiedy nie można iść do sklepu i sobie go osobiście "pomacać", a jak wiadomo często nie mam takiej możliwości, bo spora spora cześć zegarków jest kupowana przez Kumotrów przy pomocy dobrodziejstwa internetu i w większości przypadków "w ciemno".
Tak ze moim zdaniem Jacku odwalasz kawal dobrej roboty i chwała Ci za to
Słoniu napisał/a: |
Ptaku, dzięki
A tak poważnie Panowie - to co - powinienem tabelkę z danymi zamieszczać jeszcze? |
Chłodne dane odnośnie większości zegarków, można bez problemu znaleźć w necie, dla mnie prawdziwym dobrobytem jest opisanie obiektywnych wrażeń jakie towarzyszą przy bezpośrednim kontakcie z zegarkiem - zwłaszcza w przypadku kiedy nie można iść do sklepu i sobie go osobiście "pomacać", a jak wiadomo często nie mam takiej możliwości, bo spora spora cześć zegarków jest kupowana przez Kumotrów przy pomocy dobrodziejstwa internetu i w większości przypadków "w ciemno".
Tak ze moim zdaniem Jacku odwalasz kawal dobrej roboty i chwała Ci za to
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
Recka jak zwykle, pierwsza klasa
Zegarek nie moja bajka, ale gratulacje
Zegarek nie moja bajka, ale gratulacje
: Re: Orient Cesarski FEU03002DW
Dyspensa od odwyku była
Słoniu napisał/a: |
(data zakupu: 04.2014) |
Dyspensa od odwyku była
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Ja tam jestem jak najdalszy od krytyki, tak se tylko melepecę
Tabelka z danymi niekoniecznie, ale np wyjaśnienie działania multikalendarza już by mogło być bo to jednak podstawowy ficzer tego zegarka.
Napisałem przecież że fajnie się czyta, tylko IMO za mało konkretow, niekoniecznie technicznych
Tabelka z danymi niekoniecznie, ale np wyjaśnienie działania multikalendarza już by mogło być bo to jednak podstawowy ficzer tego zegarka.
Napisałem przecież że fajnie się czyta, tylko IMO za mało konkretow, niekoniecznie technicznych
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
To nie jest klasyczna patelacha , ten nowy wypust dla zwykłych młodych użytkowników jest zjadliwy .. ale te stare złote patelnie cinkciarskie to jest dopiero klimat .
:
Wspomnień ani sentymentów w zwiazku z tym zegarkiem nie odczuwam (najpewniej z racji wieku), ale recenzję jak zawsze przeczytałem z ciekawoscią
:
dzięki! bardzo przyjemna lektura
:
Polać temu koledze
Ostatnio zmieniony przez bert69 2014-04-27, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
goTomek napisał/a: |
............ Tabelka z danymi niekoniecznie, ale np wyjaśnienie działania multikalendarza już by mogło być bo to jednak podstawowy ficzer tego zegarka. ..................... |
Polać temu koledze
Ostatnio zmieniony przez bert69 2014-04-27, 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam, Wojtek
:
właśnie, też bym przeczytał. Dolny kalendarz wskazuje który dzień tygodnia na podstawie numeru dnia miesiąca, ale co się dzieje na górze? Jeśli są tam numery tygodni, to czemu 17 jest w pozycji AUG FEB? Jeśli nie, to czemu czerwona kropka jest w JUN? I czemu 16 jest na czerwono?
Charlie napisał/a: |
super się czytało, a przy okazji może wytłumaczyłby ktoś jak działa ten kalendarz? |
goTomek napisał/a: |
wyjaśnienie działania multikalendarza już by mogło być bo to jednak podstawowy ficzer tego zegarka. |
właśnie, też bym przeczytał. Dolny kalendarz wskazuje który dzień tygodnia na podstawie numeru dnia miesiąca, ale co się dzieje na górze? Jeśli są tam numery tygodni, to czemu 17 jest w pozycji AUG FEB? Jeśli nie, to czemu czerwona kropka jest w JUN? I czemu 16 jest na czerwono?
Pick people of high integrity over capability. Capability degrades. Integrity compounds.
:
No właśnie dół jest prosty i czytelny. Chyba, że na górze tak jak jest APR jest rok 14 i jak będzie MAY to się ten rok przesunie.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Pany - u góry ustawia się numerkiem rok w odniesieniu do danego miesiąca - dlatego 14 jest przy april na dole następnie możemy już odczytać dzień tygodnia w danym miesiącu - ot cała filozofia. Co miesiąc trzeba wciskać przyciska aby ustawić na kolejny miesiąc kalendarz.
[ Dodano: 2014-04-27, 13:41 ]
Krytyki też zawsze chętnie posłucham bo może warto coś czasem dopisać
[ Dodano: 2014-04-27, 13:41 ]
Krytyki też zawsze chętnie posłucham bo może warto coś czasem dopisać
:
Wg mnie recenzja dobrze opisująca temat, czyli odczucia użytkownika zegarka.
A na techniczne szczegóły odpowie z przyjemnością GOOGLE
Po lekturze patelnia wyparła pewnego TIMEX'a z listy życzeń zakupowych jako zegarek codzienny
A na techniczne szczegóły odpowie z przyjemnością GOOGLE
Po lekturze patelnia wyparła pewnego TIMEX'a z listy życzeń zakupowych jako zegarek codzienny
"Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
23 października 2007
Władysław Bartoszewski
:
To może w ogóle nie warto nic pisać, bo w zasadzie na wszystkie pytania odpowie, również na wrażenia z użytkowania
I żeby nie było, lubię Słoniowe recenzje, bo fajnie się je czyta, poprzednia recenzja Armanda jest po prostu swietna, a tu uważam że za dużo trochę naciaganej historii a za mało właśnie osobistych wrażeń.
I to nie zarzut, tylko moja opinia
Omus napisał/a: |
A na techniczne szczegóły odpowie z przyjemnością GOOGLE |
To może w ogóle nie warto nic pisać, bo w zasadzie na wszystkie pytania odpowie, również na wrażenia z użytkowania
I żeby nie było, lubię Słoniowe recenzje, bo fajnie się je czyta, poprzednia recenzja Armanda jest po prostu swietna, a tu uważam że za dużo trochę naciaganej historii a za mało właśnie osobistych wrażeń.
I to nie zarzut, tylko moja opinia
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
I za to się napije
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
I to nie zarzut, tylko moja opinia |
I za to się napije