Nie zajrzałem od rana, a tu tyle szpamu
Bardzo Wam dziękuję, za aktywność w temacie. Jestem wdzięczny
goTomek napisał/a: |
Inox |
Z całą pewnością wart rozważenia. Muszę zobaczyć czy coś sensownego w tej cenie dostanę ...
Dorian06 napisał/a: |
Citków jest masa.
Najhołk |
Dorian06, mam Najhołka, Skajhołka, majtka, oraz ecozille ... A w tym budżecie, który mam, ciężko będzie coś sensowniejszego z citków wybrać ...
No chyba, że ten o którym wspomniał Marcin :
kornel91 napisał/a: |
Polecam
http://www.dutyfreeisland...e-leather-watch |
Obawiam się jednak, że zajadę go na amen w plenerze ... Szkoda go, ot co
Teraz odszukałem fotkę Wojtka. Mam nadzieję, że się nie obrazi.
Obrazek |
Gerlach i Steinhart są świetne, tylko rozmiar ...
Jeśli chodzi o Hamiltona, to klasa sama w sobie ... Niestety, kasa za krótka, a do tego, żal by było obywatela w plener wyciągać
Zastają piloty 47mm. Chociaż może sobie pooglądać. |
Iks napisał/a: |
Może po prostu?
Obrazek |
Chłopaki, powiem szczerze, że nie czuję mięty do pilotów ... Miałem w sumie cztery sztuki, a zostawiłem sobie jeden z sentymentu, właśnie ten, którego Łukasz pokazał na fotce.
Niestety, on nie nadaje się całkowicie w ciężki teren ... Pierwsze krople wody i uderzenie, zakończyłyby jego żywot
Ciech napisał/a: |
5.11 H.R.T. Titanium Watch
http://www.511tactical.com/hrt-titanium-watch.html OVERVIEW: State of the art titanium tactical watch SureShot calculator Rubber and leather interchangeable wrist bands Controlled backlight Chargeable luminescent markings Digital and analog readouts Water resistant to 100 meter SPECIFICATIONS: Titanium case Scratch-resistant mineral crystal face Anti-glare coating Uni-directional bezel Multiple chronometers and audible alerts 45 month batteries Obrazek |
Ciech napisał/a: |
hmmm a może Trasera jakiego np.
Obrazek Traser P6600 SHADOW jest solidny, niezawodny i spełnia normy zgodne ze specyfikacjami wojskowymi. Używany przez służby mundurowe na całym świecie. Dane techniczne Obudowa: karbonowa Mechanizm: Ronda 715 Quartz SZKIEŁKO : szkiełko mineralne: Poprawa wytrzymałości i trwałości Oświetlenie gazowy tryt Wskazówki i godziny świecą w nocy mocnym zielonym światłem (oprócz godziny 12-stej, która iluminuje w kolorze pomarańczowym). Wodoszczelność do 20 atmosfer (660 stóp) PASEK : NATO LUB GUMOWY WYMIARY: Średnica: 43 mm (48 mm z koroną ustawień) Głębokość (grubość): 10 mm |
Ciech, z tych dwóch to zdecydowanie wybieram opcję trasera. Z tym, że nie do końca ten model, który wskazałeś. Jest za mały.
Pierwszy model, który pokazałeś, to zdecydowanie nie moja bajka ... Nie lubię połączenia ana z digi ...
(Z wyjątkiem Deep Blue, gdzie zostawiłem sobie jeszcze dwa egzemplarze )
Ja myślałem o czymś takim :
Im dłużej na niego patrzę, tym bardziej się przekonuję
Tomek napisał/a: |
Obrazek
[url=http://img03.taobaocdn.com/imgextra/i3/1688222013/T2fY0QXptaXXXXXXXX_!!1688222013.jpg]Obrazek[/url] |
Słoniu napisał/a: |
Seagull to świetny wybór
Obrazek Obrazek |
Tomek, Słoniu, co tu dużo mówić ... Po prostu trudno mi się z Wami nie zgodzić ... Zegarek jest zajebibi ...
Już od dawna przymierzałem się do zakupu, tylko cena nie była odpowiednia ...
Raz przespałem też moment, gdy zegarek wypłynął na bazarku ... Do dzisiaj mnie telepie z tego powodu
Zegarek jest na mojej Whis List na ten rok. Nie jestem natomiast pewien, czy chcę go kalać jako zegarek od "brudnej roboty" ...
Ten sam dylemat mam zresztą z innymi zegarkami ... Szukam modelu, który jest do tego predysponowany ...
I cały problem w tym, że oprócz g-shocków, Luminoxa i Trsera, ciężko znaleźć coś innego, czego nie będzie żal eksploatować w takich a nie innych warunkach ...