Odpowiedz do tematu
:
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
....jesli na żywo wygląda jak na Waszych fotkach to sie jeszcze bardziej cieszę, że nie kupiłem.....
lepsze jutro było wczoraj
:
Jacie
[ Dodano: 2015-10-01, 21:51 ]
No na tej "foci" dupy nie urywa, natomiast u producenta, gugli, forumach wyglada znacznie lepiej.
Maxio napisał/a: | ||
...!@#$% jak to zabrzmiało |
Jacie
[ Dodano: 2015-10-01, 21:51 ]
pdrog napisał/a: |
....jesli na żywo wygląda jak na Waszych fotkach to sie jeszcze bardziej cieszę, że nie kupiłem..... |
No na tej "foci" dupy nie urywa, natomiast u producenta, gugli, forumach wyglada znacznie lepiej.
:
...pytanie co jest bliższe prawdy....obawiam sie, a w zasadzie obstawiam, że nie podkolorowane fotki z forum obnażają te zegarki.....
Nikczemnick napisał/a: | ||
No na tej "foci" dupy nie urywa, natomiast u producenta, gugli, forumach wyglada znacznie lepiej. |
...pytanie co jest bliższe prawdy....obawiam sie, a w zasadzie obstawiam, że nie podkolorowane fotki z forum obnażają te zegarki.....
:
Apollon wygląda jak qpa po jagodach. Ta studnie jest nie do zniesienia.
Jak już wyżej napisali. W tym budżecie jest kilka fajnych zegarków.
Jak już wyżej napisali. W tym budżecie jest kilka fajnych zegarków.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
...ja bym obstawiał bulovę accu II lobster albo tissota prs516....ciekawie wygląda też dupka nowego DB....ale zobaczymy jak z mordy.........pewnie znowu okrągłe indeksy i generalnie tarcza guffniana
Dorian06 napisał/a: |
Apollon wygląda jak qpa po jagodach. Ta studnie jest nie do zniesienia.
Jak już wyżej napisali. W tym budżecie jest kilka fajnych zegarków. |
...ja bym obstawiał bulovę accu II lobster albo tissota prs516....ciekawie wygląda też dupka nowego DB....ale zobaczymy jak z mordy.........pewnie znowu okrągłe indeksy i generalnie tarcza guffniana
:
Nie znasz się
Kasztan jakich mało IMHO
Dorian06 napisał/a: |
Apollon wygląda jak qpa po jagodach. |
Nie znasz się
pdrog napisał/a: |
tissota prs516 |
Kasztan jakich mało IMHO
:
Apollon jest extra
ja chyba wrócę, ale raczej do chrono (tak żeby nie do tej samej rzeki było)
ja chyba wrócę, ale raczej do chrono (tak żeby nie do tej samej rzeki było)
:
Teraz to dopiero namieszałeś!
bofff napisał/a: |
Apollon jest extra
ja chyba wrócę, ale raczej do chrono (tak żeby nie do tej samej rzeki było) |
Teraz to dopiero namieszałeś!
:
Chrono to już w ogóle Horror Vacui Mogli przynajmniej z tych niebieskich wskazówek zrezygnować żeby mniej pstrokaty był
:
Się chłopina nie zna to się nie odzywa jak o chrono piszemy
Bardzo fajny zegar o którym mi kurna szanowna menda bofff musiała mi przypomnieć
Machu napisał/a: |
Chrono to już w ogóle Horror Vacui Mogli przynajmniej z tych niebieskich wskazówek zrezygnować żeby mniej pstrokaty był |
Się chłopina nie zna to się nie odzywa jak o chrono piszemy
Bardzo fajny zegar o którym mi kurna szanowna menda bofff musiała mi przypomnieć
:
Słoniu , bezel z tachymetrem poprawia ten zegarek względem "niechrono"
u mnie ten, Striełka TR42, 6138-8020 są w celach zakupowych
i właściwie wszystkie 3 nie mają słabych punktów cholera
u mnie ten, Striełka TR42, 6138-8020 są w celach zakupowych
i właściwie wszystkie 3 nie mają słabych punktów cholera
:
Ja póki co plan mam prosty...
PRS516, Barracuda i .... z 10 innych . Streilka TR42 wypadła u mnie z listy na rzecz denissova
Stenek Apollon'a też bym przygarnął - chociaż musiałbym porównać go jeszcze z marine officer która też ciągle mi po głowie chodzi.
[ Dodano: 2015-10-02, 22:33 ]
bofff napisał/a: |
Słoniu , bezel z tachymetrem poprawia ten zegarek względem "niechrono"
u mnie ten, Striełka TR42, 6138-8020 są w celach zakupowych i właściwie wszystkie 3 nie mają słabych punktów cholera |
Ja póki co plan mam prosty...
PRS516, Barracuda i .... z 10 innych . Streilka TR42 wypadła u mnie z listy na rzecz denissova
Stenek Apollon'a też bym przygarnął - chociaż musiałbym porównać go jeszcze z marine officer która też ciągle mi po głowie chodzi.
[ Dodano: 2015-10-02, 22:33 ]
Machu napisał/a: |
No specjalistą od wężóf nie jestem, nie ukrywam |
:
Odpowiedz do tematu
Miałem okazję na żywo obejrzeć zarówno Apollona jak i Tritona. Apollon wypada lepiej organoleptycznie niż na zdjęciach
Pozdrawiam, Wojtek
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......
... Taka jest moja koncepcja, Tak ja to widzę
Oni - wadliwi myśliwi, Ja jestem prawdziwy myśliwy ......