Odpowiedz do tematu
:
czarny
:
Tylko u Tisella w sklepie.
http://www.tisellkr.com/p...display_group=2
satanic666 napisał/a: |
Iks, a gdzie można kupić w dobrej cenie? |
Tylko u Tisella w sklepie.
http://www.tisellkr.com/p...display_group=2
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
czarny
:
Jak w kolekcji nie ma niczego zielonego to wypadałoby jeden zielony zegarek mieć Ale czarny do mnie bardziej przemawia.
:
Zielony. Ale z tym polotem to bym nie przesadzał
:
Bierz zielonego, tradycyjnie, jesli nie podpasuje to pomoge za pol ceny
:
Ja wiem, że on podpasuje, bo w piątek miałem w rękach czarnucha i nie chciałem oddać właścicielowi Kwesia koloru jest nieco drugorzędna - czarnego można by nosić codziennie i będzie pasował do wszystkiego, zielonego - no nie wiem. Z drugiej strony inne też lubię i wypadałoby dać im szansę w codziennej rotacji Optymalnie byłoby wziąć czarnego i hulka (cały zielony), ale konto nie jest z gumy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zielony
:
Ten zielony bezel jest taki przygaszony, że też można nosić codziennie. Ale po co tak robić, jak się ma więcej niż jeden zegarek?
:
Też tak uważam - brałbym czarny...
prezesso napisał/a: |
Imo ten ceramiczny zielony jest do dupy. Jak zazwyczaj wolę kolory tak tutaj czarny.
Nie wiem jak to określić ale kolor jest rozwodniony. To zresztą częsta przypadłość ceramicznych wkładek. |
Też tak uważam - brałbym czarny...
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
No właśnie ten przygaszony kolor dla mnie jest na plus
Lotnik napisał/a: |
Ten zielony bezel jest taki przygaszony |
No właśnie ten przygaszony kolor dla mnie jest na plus
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Mi też się z tego powodu podoba właśnie. Trzeba go sobie zapisać na później, ale na razie jedzie coś z pomarańczowym bezelem
Iks napisał/a: | ||
No właśnie ten przygaszony kolor dla mnie jest na plus |
Mi też się z tego powodu podoba właśnie. Trzeba go sobie zapisać na później, ale na razie jedzie coś z pomarańczowym bezelem
:
Ja bym wziął czarnego i dokupił metaliczną, zieloną wkładkę- pełno tego na zatoce a rozmiar chyba standardowy skoro to sub i 40mm
Lotnik, co kupiłeś Bo ja ciągle szukam docelowego zegara z kolorowym bezelem
Lotnik, co kupiłeś Bo ja ciągle szukam docelowego zegara z kolorowym bezelem
:
...i pozbawił jednego z ficzerów który robi ten zegarek czyli ceramicznego bezela (czy niby ceramicznego)
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-17, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
Machu napisał/a: |
dokupił metaliczną, zieloną wkładkę |
...i pozbawił jednego z ficzerów który robi ten zegarek czyli ceramicznego bezela (czy niby ceramicznego)
Ostatnio zmieniony przez Iks 2016-01-17, 15:08, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-01-17, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Iks, bo jak dla mnie kolorowa ceramika jest takase. Czarna- super, biała- zależy, ale jeszcze nie spotkałem zielonej/czerwonej/niebieskiej, które podobałyby mi sie bardziej niż metalowe wkładki
Ostatnio zmieniony przez Machu 2016-01-17, 15:55, w całości zmieniany 1 raz