Odpowiedz do tematu
:
O! I zostanie na coś jeszcze innego zacnego
Skate or die!
:
Dorian06, prezesso, też rozważałem bo z opisów wynika że to świetny zegar, tylko nie wiem jak mój burak to zniesie. Wszystkie homary które miałem w końcu sprzedawałem i to nie dlatego, że mi się nie podobały, ale jakoś nieswojo się czułem z nimi na ręku.
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Mogę podesłać do przymiarki.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
>>>
H. Moser & Cie. Endeavour Perpetual Moon - rozmiar koperty 40,8 x 11,1 mm wydaje się optymalny, a co do ceny tego czasomierza, to jest to przecież kwestia względna...
<<<
Sentinel napisał/a: |
(...)
za duży na moją witkę (...) |
H. Moser & Cie. Endeavour Perpetual Moon - rozmiar koperty 40,8 x 11,1 mm wydaje się optymalny, a co do ceny tego czasomierza, to jest to przecież kwestia względna...
<<<
I've seen things you people wouldn't believe...
:
Moser = pasztet.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Jak masz czarnego z datą to chętnie
O to to właśnie, a mnie czeka zmiana samochodu, komunia, bierzmowanie i wakacje więc pasztet nie bardzo wpisuje się w ten plan
Dorian06 napisał/a: |
Mogę podesłać do przymiarki. |
Jak masz czarnego z datą to chętnie
Moser = pasztet. |
O to to właśnie, a mnie czeka zmiana samochodu, komunia, bierzmowanie i wakacje więc pasztet nie bardzo wpisuje się w ten plan
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
Czarny GMT z zielonym bezelem.
Sentinel napisał/a: | ||
Jak masz czarnego z datą to chętnie ... |
Czarny GMT z zielonym bezelem.
:
A gdzie go dają? Nie mogę trafić.
Cytat: |
na początek takiego |
A gdzie go dają? Nie mogę trafić.
:
>>>
Maurice Lacroix Blue Dial Leather Automatic - bez wątpienia elegancki styl w miarę przystępnej cenie...
<<<
Moser = pasztet. |
(...)
O to to właśnie, a mnie czeka zmiana samochodu, komunia, bierzmowanie i wakacje więc pasztet nie bardzo wpisuje się w ten plan |
Maurice Lacroix Blue Dial Leather Automatic - bez wątpienia elegancki styl w miarę przystępnej cenie...
<<<
:
bladerunner, za dużo się dzieje na tarczy A ja lubię spokój, porządek i symetrię
Zacząłem aktywne poszukiwania SARBA009 i w międzyczasie poskładam sobie (a właściwie to mi chyba koledzy poskładają) marynę. Jak nie będzie parzyć to się pomyśli o Tisellu...
Inne sugestie mile widziane
Zacząłem aktywne poszukiwania SARBA009 i w międzyczasie poskładam sobie (a właściwie to mi chyba koledzy poskładają) marynę. Jak nie będzie parzyć to się pomyśli o Tisellu...
Inne sugestie mile widziane
If in doubt, FLAT OUT!!!
:
>>>
LOREO - niemiecka technologia, niemiecka solidność, niemiecki porządek...
<<<
za dużo się dzieje na tarczy A ja lubię spokój, porządek i symetrię
(...) Inne sugestie mile widziane |
LOREO - niemiecka technologia, niemiecka solidność, niemiecki porządek...
<<<
:
Made in china. Ordnung made in china
Skate or die!
:
luminous chronograph? Was?
beceen | ***** ***
:
Dobrze, że nie na tarczy
Skate or die!
:
Odpowiedz do tematu
>>>
Shenzhen Loreo Watch Industry Co. Ltd efektywnie korzysta z niemieckich technologii, szwajcarskich wzorów i chińskich innowacji...
<<<
Shenzhen Loreo Watch Industry Co. Ltd efektywnie korzysta z niemieckich technologii, szwajcarskich wzorów i chińskich innowacji...
<<<