Odpowiedz do tematu
:
Wg mnie tło pasuje akurat dobrze jeżeli chodzi o ten zegarek jest taki fajny kontrast , foty jak zawsze świetnie wyszły
:
Ona i tak jest naćpana, ale tylko lekko na szczęście.
Cały czas zastanawiam się dlaczego produkuje się teraz piloty tylko na ręce Pudziana.
ALAMO napisał/a: |
Ale jakby był mniejszy, to tarcza byłaby nacpana. A tak - jest naprawde fajnie. |
Ona i tak jest naćpana, ale tylko lekko na szczęście.
Cały czas zastanawiam się dlaczego produkuje się teraz piloty tylko na ręce Pudziana.
:
Nie wiem czy świetny ? ale w sumie wolę napis Steinhart niż IWC
Śmiało mogę powiedzieć że mi się podoba , ale nie rzuca na kolana .
Śmiało mogę powiedzieć że mi się podoba , ale nie rzuca na kolana .
:
No to ci napisał carlito w podtytule - że to dla facetów jest A ty masz witkę, i to jeszcze niekompatybilną z Rolexem nawet Mutancie
:
Aaa właśnie- jest jeszcze przeca wersja dla małych chłopców - 44mm i taka mi się z łapą konweniować powinna
:
U mnie na łapce wygląda jak u przeciętnego śmiertelnika zegarek o rozmiarze 42mm
:
Nie z blazową, bo ten mutant poczernobylowy akceptuje tylko do 40 mm - co potem powoduje ogolny wnerw i sięganie w odruchu desperacji po takie kasztany jak Ward
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-20, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Bibliotek@rz napisał/a: |
Aaa właśnie- jest jeszcze przeca wersja dla małych chłopców - 44mm i taka mi się z łapą konweniować powinna |
Nie z blazową, bo ten mutant poczernobylowy akceptuje tylko do 40 mm - co potem powoduje ogolny wnerw i sięganie w odruchu desperacji po takie kasztany jak Ward
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-07-20, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
:
Najlepsze kasztany są u Królowej Elżbiety.
A Ward ma 47mm z koronką.
A Ward ma 47mm z koronką.
:
W poprzek 53mm. Kawał dziada jak widzisz.
:
Sorry. 51,5mm - odsyłam do dokładnych wymiarów tutaj:
http://www.chinawatches.p...?t=2339&start=0
On ma po prostu tak wygięte uszy, że tego rozmiaru się nie widzi.
http://www.chinawatches.p...?t=2339&start=0
On ma po prostu tak wygięte uszy, że tego rozmiaru się nie widzi.
:
A czego Osoba chce od mojego zegarka?
Odpowiedz do tematu
ALAMO napisał/a: |
Ten niebieski madafaka |
A czego Osoba chce od mojego zegarka?