Odpowiedz do tematu
:
bow, Zółty to taki jasno brązowy
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
nic nowego nie napiszę
Tomek napisał/a: |
Żółty a jeśli musi być któryś z tych dwóch - ten z lewej. |
nic nowego nie napiszę
:
Ten z prawej
:
Z tych dwoch zdecydowanie zolty
a powaznie ten z lewej - szczotkowane indeksy na bezelu sprawiaja ze nie jest tak monotonnie czarny, a jakosc tego szczotkowania i bezela jest w realu naprawde swietna.
To jeden z zegarkow ktoremu foty naprawde specjalnie nie poprawiaja urody - jest zrobiony naprawde pieknie, a matowa, gleboka czern tarczy daje wrazenie studni.
Moim zdaniem jednak w porownaniu z zoltym oba sa nudnawe
s
a powaznie ten z lewej - szczotkowane indeksy na bezelu sprawiaja ze nie jest tak monotonnie czarny, a jakosc tego szczotkowania i bezela jest w realu naprawde swietna.
To jeden z zegarkow ktoremu foty naprawde specjalnie nie poprawiaja urody - jest zrobiony naprawde pieknie, a matowa, gleboka czern tarczy daje wrazenie studni.
Moim zdaniem jednak w porownaniu z zoltym oba sa nudnawe
s
:
strix, przez te Twoje foty cały czas "się wahom" a miałem już nic nie klikać
:
jest moc! Niby z żółtymi akcentami mam Anchara, ale...kto powiedział, że musi być tylko jeden No, ale to już na bank do drugiego pudełeczka w przyszłym roku
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
wyplyn na glebsze wody literatury wieczornej i nawet nie poczujesz... a jaka niespodzianka bedzie jak listonosz przyniesie!
s
s
:
Zółty robi wrażenie, te pierwsze dwa się tak nie wyróżniają
:
Zmieniam zdanie..jednak żółty , bardziej kontrastowy
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
Chyba wyciąg z karty
strix napisał/a: |
wyplyn na glebsze wody literatury wieczornej i nawet nie poczujesz... a jaka niespodzianka bedzie jak listonosz przyniesie!
s |
Chyba wyciąg z karty
:
Ano, mnie też ten żółty męczy - szczególnie, że sprzedałem TW Steela z żółtymi akcentami...
:
strix, nienawidzę cię
To kolejny już zegarek, który CHCĘ mieć po zobaczeniu go na twoich fotach!
Jak w realu okaże się niefajny to masz fpysk!
To kolejny już zegarek, który CHCĘ mieć po zobaczeniu go na twoich fotach!
Jak w realu okaże się niefajny to masz fpysk!
Segoy
:
Odpowiedz do tematu
eee za pół ceny wezmę z pocałowaniem w rękę i wybawię od problemu Człowiek nie jest taki, żeby drugiemu nie pomógł
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW