Odpowiedz do tematu
:
Jest też jeszcze opcja, że są odciskane. W plastelinie,, bo wiadomo ze te chince to z plasteliny robią
:
Może i tak być, bo Chińczycy, co zresztą widać na pierwszy rzut oka, z innej gliny zrobieni (a przynajmniej inaczej ta glina jest wypalana)!
:
tyle to moja Marysia w 10 dni robi
berberys napisał/a: |
TAO po czterech dniach na łapce stracił ok. 40 sekund |
tyle to moja Marysia w 10 dni robi
G. Gerlach - polskie zegarki
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
:
Może kumotr spróbowałby jeszcze foty zrobić jakieś, bo mnie bardzo ale to bardzo od premiery ten zegarek ciekawi. Jakieś nadgarstkowe albo cuś...
:
Obiecankuję Kumotrowi zasiąść jutro do aparatu, a wynik opublikować potomnym
:
No cóż, ujmując to delikatnie, to Tao nie należy do ścisłej czołówki dokładności moich zegarków Widać po nich oszczędności na mechanizmach, co jest wyjątkowo dziwne zakładając, że pozostałe podzespoły są naprawdę dobrej jakości. Tak podchodzą, jakby mieli szwajcarskie korzenie
patafian napisał/a: | ||
tyle to moja Marysia w 10 dni robi |
No cóż, ujmując to delikatnie, to Tao nie należy do ścisłej czołówki dokładności moich zegarków Widać po nich oszczędności na mechanizmach, co jest wyjątkowo dziwne zakładając, że pozostałe podzespoły są naprawdę dobrej jakości. Tak podchodzą, jakby mieli szwajcarskie korzenie
:
Odpowiedz do tematu
No cóż - z dokładnością nie jest tak źle - Tao się dotarł. Odchyłka zmniejszyła się znacznie.
A co do nowych fotek - voila.
A co do nowych fotek - voila.