Tisell ST19-A
Odpowiedz do tematu

:
Proponuję, listę uzupełnić o specyfikację zamówień, różne zegarki zapewne nie przeszkodzą w grupowym zakupie, a negocjacji może podlegać np. procentowy upust od cen w sklepie. Nawet łatwiej będzie uzbierać duży wartość transakcji. cool

John Smith
:
jezeli w gre wchodzi arabska wersja to jestem zdecydowany i jezelimozna to dopisze sie do listy

:
JohnSmith napisał/a:
Proponuję, listę uzupełnić o specyfikację zamówień

pifko pifko

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
ale panowie, ta lista to jest tak sobie a muzom, czy ma jakis sens?
Kto bedzie gadal z panem Tisellem? Jaka speszal prajs zaakceptujemy? i jaka metoda glosowania wybierzemy metode glosowania?

beceen | ***** ***
:
beceen, założenie było takie, że wpisujemy listę chętnych na chrono z arabskimi indeksami... ale trochę się zagmatwało... :głową w mur:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A jakbym chciał bilety na narodowy to w której kolejce się ustawić? :złośliwiec: :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Kto tam z nim korespondowal w sprawie ceny?
Trza mu wyslac kolejnego maila z oferta kupna prawie-hurtowej liczby zegarow, moze jednak zaproponuje jakas logiczna cene ;)

beceen | ***** ***
:
beceen, ja bym napisal, ale moja znajomosc ang jest zbyt niska do negocjacji, poza tym jak do niego pisalem to dal mi najwyzsza cene 290 dolkow.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
czy adres do tisella to oshyare33@naver.com?

[ Dodano: 18 Marzec 2013, 10:20 ]
mam odpowiedz:

"Nice to meet you.

Model Manual Chronograph 10 pcs-US $2,200

Free Shipping to Europe

US $270 (Free shipping) at one purchase"

220 za sztuke przy 10 zegarkach.

beceen | ***** ***
:
To ja pytałem się o cenę ale korzystałem z komunikatora ebaya. Negocjator ze mnie marny i w dodatku piszący za pomocą translatora więc nie czuję się na siłach podjąć negocjacji zakupu hurtowego :(
beceen, ten adres to może być do Tisella lub do twórcy strony internetowej jego.

:
cena wydaje się być rozsądna, kusi co nie znaczy, że nie zszedłby do 200 :))

:
vodka, +1000
Pytanie jeszcze czy przyjmie płatności indywidualnie

:
a ja właśnie zobaczyłem, że ten tissel ma 43 mm, będzie zatem za duży dla mnie :głową w mur:

:
beceen napisał/a:
220 za sztuke przy 10 zegarkach.
\

To nawet z Vincentem wychodzi taniej niż indywidualnie - jeśli dobrze liczę :)

grupą:
2200 + 23% = 2706 USD, po dzisiejszym przeliczniku Paypala to ~ 8940 PLN / 10 wychodzi niecałe 900zł za sztukę od łebka

indywidualnie:
280 + 23% = 344,4 USD czyli ~1140 PLN

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
220 dolarow to 716 zlotych wg PP dzisiaj.

moze by sie udalo bez vatu...

beceen | ***** ***
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum