Tisell ST19-A
Odpowiedz do tematu

:
beceen, z Korei ponoć trzepią teraz wszystko jak idzie ;)

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
beceen napisał/a:
220 dolarow to 716 zlotych wg PP dzisiaj.

Przy 10 sztukach raczej mało prawdopodobne hmmm

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Deco79, nie wszystko ;)

Iks, platnosc indywidualna, wysylka zbiorcza. Przedstawiasz screen platnosci za 220$ i od tego podatek :))

Cena... Niby dobra, aczkolwiek tyle samo, a nawet mniej mozna na aukcji wylicytowac za wersje z "innymi" uszami :)

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, problem w tym, że wersja z "innymi" uszami przez wzgląd na te właśnie uszy podoba się tylko wybranym :))

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Deco79, najwyrazniej Vincentowi tez sie ona nie podoba. :))

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Skąd się wziął ten Vincent bo przeoczyłem chyba hmmm

Segoy
:
Segoy, z Korei? :D

A tak poważnie to nie wiem hmmm

Ostatnio zmieniony przez Deco79 2013-03-18, 11:58, w całości zmieniany 1 raz
:
stąd http://pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Rostowski ;)
a o ile dobrze pamiętam to pierwszy chyba Svedos tu: http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=14209 użył tego imienia w tym kontekście :))

Ostatnio zmieniony przez goTomek 2013-03-18, 12:02, w całości zmieniany 2 razy
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Wszystko jasne :D

Segoy
:
Michał napisał/a:
Przedstawiasz screen platnosci za 220$ i od tego podatek

To przecież jakby na jedno wychodzi z tym co ja wyliczyłem :D :))

[ Dodano: Pon 18 Mar, 2013 12:43 ]
Michał napisał/a:
"innymi"

Słowo klucz - nie nosiłbym za długo zegarka z tymi uszami hmmm :/

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
no nie wiem, ja w tym miesiacu na pewno nie kupie, w przyszlym pewnie trzeba bedzie za wusowca placic, wiec na razie odpadam.
Ale zegar bardzo mi sie podoba (na zdjeciach, ktorych jest niestety malo).

beceen | ***** ***
:
beceen napisał/a:
ja w tym miesiacu na pewno nie kupie, w przyszlym pewnie trzeba bedzie za wusowca placic

Ja na płatność za 2-koronkowca, jestem przygotowany na koniec marca (po 25), Tisellka był łyknął pod koniec kwietnia bardzo chętnie :)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
z tego co pisali na wusie, prototyp ma byc w tym tygodniu; do konca marca reszta egzemplarzy, wiec pewnie zaplata bedzie dopiero w kwietniu (mam nadzieje ;) )

beceen | ***** ***
:
No i dostałem info, że za wczasy musze zadatek wpłacić więc papa zegarki na najbliższy czas, a że na wczasy jadę w czerwcu to chyba nie stanę na nogi finansowo do sierpnia a potem to kompresor i żubr więc sorry za zamieszanie ale z tisella muszę zrezygnować na jakiś czas.

Ostatnio zmieniony przez Deco79 2013-03-18, 13:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Mi przyszła druga wycena zabudowy tarasu :głową w mur: Potem w czerwcu wakacje :głową w mur: :głową w mur: I jeszcze amplituner się zepsuł :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: . Po drodze kolejne 18 urodziny lepszej polowy :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur: Ciężko w tym roku z zegarkami...

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum