U mnie odwrotnie - korzystam .
@Michał G.
Poczta Ci go nakręciła .
Odpowiedz do tematu
:
:
irek1981, wlasnie nie, bo jak otworzylem paczke to byl unieruchomiony, tzn przed zapakowaniem obie koronki byly odciagniete - moze w celu unieruchomienia mechanizmu. A poza tym to byl UPS a nie poczta
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To nie przeszkadzało mu się kręcić . Czy poczta czy ups w traktowaniu przesyłki różnic nie ma, oprócz tej, że w UPS nie ginie .
:
halina, ewentualnie jak chcesz to możesz poczekać, za miesiąc zamówię też pomarańczkę i możesz na żywo oblookać oba kolory
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ja kupiłem Big mako jako swój pierwszy automat. Strasznie bałem się, że się nie nakręci wystarczająco (większość dnia przy biurku) ale okazało się, że niewiele mu trzeba i cały czas działa. Parę razy zostawiłem go na dobę bez noszenia i dalej chodził więc strach przed automatami mi przeszedł i już zbieram na kolejnego
:
Michał G., pewnie i tak poczekam, ewentualnie się zgłoszę na oglądanie makowców
:
@ halina
deepblue ma ładne damskie kwarce niedostępne na polskiej stronie (ale można zamówić u nich za przystępną cenę- kiedyś pytałem)
http://www.deepbluewatches.com/labldtlatrwa.html
mojej kobiecie ten się bardzo podoba
deepblue ma ładne damskie kwarce niedostępne na polskiej stronie (ale można zamówić u nich za przystępną cenę- kiedyś pytałem)
http://www.deepbluewatches.com/labldtlatrwa.html
mojej kobiecie ten się bardzo podoba
:
Panyyy gdzie tera kupić najtaniej BM? czy cena u sąsiadów zza Odry (600 pln) jest najbardziej korzystna?
:
Jak orange to TUTAJ , taniej nie widziałem.
Michał G. napisał/a: |
Panyyy gdzie tera kupić najtaniej BM? czy cena u sąsiadów zza Odry (600 pln) jest najbardziej korzystna? |
Jak orange to TUTAJ , taniej nie widziałem.
:
tylko, ze jak się wchodzi na stronę clicawatch nie przez link, tylko normalnie, to tego zegarka nie ma w ofercie, lepiej napjoierw zapytać, czy czasem nie jest out of stock.
Tomek napisał/a: | ||
Jak orange to TUTAJ , taniej nie widziałem. |
tylko, ze jak się wchodzi na stronę clicawatch nie przez link, tylko normalnie, to tego zegarka nie ma w ofercie, lepiej napjoierw zapytać, czy czasem nie jest out of stock.
:
Akurat chodzilo o niebieski/czarny i w sumie nie ja szukam, a kumpel
:
maciek, oooo to to, podziękował
:
135 BundesPrezydentów to ca. 570zł. nie 600. A tamten z Singapuru... spoza EUnii
zdrawki
Michał G. napisał/a: |
Panyyy gdzie tera kupić najtaniej BM? czy cena u sąsiadów zza Odry (600 pln) jest najbardziej korzystna? |
135 BundesPrezydentów to ca. 570zł. nie 600. A tamten z Singapuru... spoza EUnii
zdrawki
:
Odpowiedz do tematu
hulelam, mylisz sie co do bundesprezydentow, paypal ma zlodziejskie przeliczanie