Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-17, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
bow, 100 kg przy 203 cm? to wcale nie jest dużo... faktycznei możesz być chudzielec
Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-04-17, 21:42, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Zbierata se po ryju, a już mam długą kolejkę do prania na zlocie!!!
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
...ale generalnie szpam, że ja pito le....
lepsze jutro było wczoraj
:
Co poradzisz, wątek rozwojowy, a tu dopiero 14 strona
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-04-17, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
spam, gdzie?? dawaj linkę!
edyta: żeby było w temacie - polecam takiego, co prawda nie zielona tarcza, ale imo akcent na bezelu w zupełności wystarcza, świetny zegar
edyta: żeby było w temacie - polecam takiego, co prawda nie zielona tarcza, ale imo akcent na bezelu w zupełności wystarcza, świetny zegar
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-04-17, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
bow, uważaj na wiatr, bo jak się zamachniesz i Cię poniesie to w Łodzi wylądujesz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
trzeba go będzie przywiązać do kaloryfera w prosektorium... ewentualnie do barierki na zewnątrz, ale to ryzykowne.
Skate or die!
:
lepiej niech sobie kotwice dorobi
:
IMHO Bernhard rzondzi zdecydowanie - nic nie zmieni mojego zdania, choc mam i Deep Blue tez zajebibistego
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
ładny...tylko to kłalita ....więc w cenie zegarka mamy sponsoring tenisa i F1....do 1200 się nie zmieszczę
Iks napisał/a: |
spam, gdzie?? dawaj linkę!
edyta: żeby było w temacie - polecam takiego, co prawda nie zielona tarcza, ale imo akcent na bezelu w zupełności wystarcza, świetny zegar Obrazek |
ładny...tylko to kłalita ....więc w cenie zegarka mamy sponsoring tenisa i F1....do 1200 się nie zmieszczę
:
za 250 dolców można te kuality wyrwać jak się ma szczęście Cena MSRP była faktycznie totalnie z d*** - 1450$
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
kuffa...jak tak dalej będzie szło to pewnie zacznę poszukiwać niebieskiego/granatowego...większy wybór. z zielonych na chwilę obecnie budżetowo odpowiada mi DB...ale te fotki w necie mogą nie oddawać rzeczywistego wyglądu sikora...zamówię i okaże się, że sikor qpa...i co ja wtedy biedny poradzę?
:
no i dobrze, ten DB jest co najwyżej taki se.
:
U nas w galerjy są fajne zdjęcia białego Sun Divera i zdaje się jeszcze innych wersji pooglądaj sobie te, zielony nie powinien odstawać A zresztą kupując w necie masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny - zamów, przymierz, jak nie podejdzie - odeślij
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-04-18, 07:23, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Cytat: |
kuffa...jak tak dalej będzie szło to pewnie zacznę poszukiwać niebieskiego/granatowego...większy wybór. z zielonych na chwilę obecnie budżetowo odpowiada mi DB...ale te fotki w necie mogą nie oddawać rzeczywistego wyglądu sikora...zamówię i okaże się, że sikor qpa...i co ja wtedy biedny poradzę? |
U nas w galerjy są fajne zdjęcia białego Sun Divera i zdaje się jeszcze innych wersji pooglądaj sobie te, zielony nie powinien odstawać A zresztą kupując w necie masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny - zamów, przymierz, jak nie podejdzie - odeślij
Ostatnio zmieniony przez Iks 2012-04-18, 07:23, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW