Jednozegarkowiec... czy nim zostać?
Odpowiedz do tematu

:
maciek, o flache, ze do końca roku nie pojawi sie u Ciebie żaden nowy? Wiesz, ze to 8 miesiecy?

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
maciek
[Usunięty]
:
Apa13 napisał/a:
maciek, o flache, ze do końca roku nie pojawi sie u Ciebie żaden nowy? Wiesz, ze to 8 miesiecy?

O flachę, że do końca roku będzie jeden, a sumaryczna ilość jednocześnie posiadanych do tego czasu nie przekroczy trzech. :popcorn:

:
Dorian06 napisał/a:
Chodzi mi o wiek. Już wyjaśniam. Za około 15 lat (wtedy będę grubo po 50) będę miał na 100 % jeden. Może mało oryginalnie ale będzie to diver na kajdanie (Rolek, Bond, Blancpain, GP, AP RO oczywiscie jak fundusze pozwolą. Wtedy będę już snobem na maxa :)) ) IMO pasuje do wszystkiego. Casio plastikowe starszemu panu nie przystoi :D Garniturów teraz nie noszę to i w tedy nie będę. A i przebierać w zegarkach nie będę bo i skleroza będzie już tak rozwinięta, że i tak nie będę pamiętał o tym, że mam ich kilka ;) :D

O czym ja to chciałem napisać??????

Kurcze - te 52 na karku jednak robi swoje :D plask

I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
:
staszek napisał/a:
Dorian06 napisał/a:
Chodzi mi o wiek. Już wyjaśniam. Za około 15 lat (wtedy będę grubo po 50) będę miał na 100 % jeden. Może mało oryginalnie ale będzie to diver na kajdanie (Rolek, Bond, Blancpain, GP, AP RO oczywiscie jak fundusze pozwolą. Wtedy będę już snobem na maxa :)) ) IMO pasuje do wszystkiego. Casio plastikowe starszemu panu nie przystoi :D Garniturów teraz nie noszę to i w tedy nie będę. A i przebierać w zegarkach nie będę bo i skleroza będzie już tak rozwinięta, że i tak nie będę pamiętał o tym, że mam ich kilka ;) :D

O czym ja to chciałem napisać??????

Kurcze - te 52 na karku jednak robi swoje :D plask

Noooo..... ja jeszcze trochę ogarniam.... ale ledwo, ledwo... :roll:

;) :)

John Smith
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum