Chrono
Odpowiedz do tematu

:
Blaz napisał/a:
Oczy mnie pękli. :shock: :???:

Ciekaw jestem jaką bajeczkę zaserwuje SG, gdy będzie sprzedawał to po 2 tysiące, bo tu trzeba PR w stylu artysty Eneasza i mistrza Strojnego. :cool:

Oj tam, chyba nie wątpisz w talent księgowych SG :wink: a jak będą mieli problem na pewno sztab sprzedawców z Hiltona na Polskim rynku im pomoże. Chociaż trzeba przyznać, że nawet na Kizi póki co średnio do tego mechanizmu podchodzą :???: . Poczekajmy jednak tylko jak z Tissotów wyląduje w Certinach, Longinesach i Rado, a po małej modyfikacji i dodaniu cal. 3/4^2 w omegach, a wychwalany będzie jako kunszt nowoczesnego zegarmistrzostwa z wykorzystaniem kosmicznych technologii bądź co najmniej z F1 :mrgreen:

:
Cytat:
wykorzystaniem kosmicznych technologii

Z plastikiem o większej zawartości plastiku w plastiku. :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Michał 2012-05-27, 11:23, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Blaz
[Usunięty]
:
Przy produkcji tego plastiku nie ucierpiało żadne zwierzę i nie wycięto żadnego drzewa w Amazonii. :lol:

:
W dodatku użyto biodegradowalnych materiałów, plastik pochodzi z przetopionych jednorazowych długopisów. :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Kurcze ten Tissocik był na bazarku, ale też czytałem opinie o plastikowanym mechaniźmie, no cóż pozostaje nic innego jak zbierać na Certinkę, ona jednak najbardziej mi sie podoba, widziałem ja na żywo i wrażenie się spotęgowało, najlepiej byłoby wychaczyć gdzieś jakąś używaną może się trafi za 3k.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum