Odpowiedz do tematu
:
ALAMO, może to złudzenie ale wygląda jakby indeksy były krzywo naklejone.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Myslę że to perspektywa. Te co mam na żywo są nałożone OK, a wzornik do tarczy został ten sam. Dziurki pod nóżki indeksów są w tych samych miejscach.
One są łamane przez środek, więc też światło moze się na nich nierówno odbijać.
One są łamane przez środek, więc też światło moze się na nich nierówno odbijać.
:
Wydaje mi się że odległość pomiędzy Gerlach a Automatic powinna być większa.
:
A mi się wydaję, że ktoś przesadził z grubością napisów. Przez to tarcza wygląda mało zgrabnie.
:
elo wszystkim. jestem z wami od wczoraj kiedy hussaria pojawi się na rynku? nie widziałem tego projektu na stronie Gerlacha
:
Witam.
Czy "Made in Poland" pojawi się na tarczy ?
Czy "Made in Poland" pojawi się na tarczy ?
:
Co z tym projektem ??:)
:
Czeka na kolej
Jest gotów.
Przy okazji nam Citizen zrobił miła niespodziankę, i podniósł cenę 9015 o 20 dolców bo kto bogatemu zabroni
Jest gotów.
Przy okazji nam Citizen zrobił miła niespodziankę, i podniósł cenę 9015 o 20 dolców bo kto bogatemu zabroni
:
Tu będzie pokazywane jutro, a dzisiaj jest mówione że Husaria znajdzie się w sprzedaży w połowie tego miesiąca
:
Tadamtadasss.
Husaria seryjna.
W zestawie pasek i mesh milanese.
Premiera sprzedaży 11/11/2016.
Cena regularna PLN1749.
Husaria seryjna.
W zestawie pasek i mesh milanese.
Premiera sprzedaży 11/11/2016.
Cena regularna PLN1749.
:
Z kizi, rozczuliło mnię. Nie będę się śmiał, bo mnię brzuch boli po wczorajszym meczu
"Skrzydła to wogóle nie styl husarii , prędzej kopia z kitajką.
BTW kopii - sekundnik ma ją przypominać , niestety nie przypomina - ma przeciwwagę na końcu - żadna kopia tak nie ma , i te trzy jakby zlepione kulki na tym końcu sekundnika ... to ja wiem ... jakiś symbol ze średniowiecza chyba..."
"Skrzydła to wogóle nie styl husarii , prędzej kopia z kitajką.
BTW kopii - sekundnik ma ją przypominać , niestety nie przypomina - ma przeciwwagę na końcu - żadna kopia tak nie ma , i te trzy jakby zlepione kulki na tym końcu sekundnika ... to ja wiem ... jakiś symbol ze średniowiecza chyba..."
:
Odpowiedz do tematu
Niewiedza Z_bych-u , może powodować uśmiechy.
Im większa tym rechot większy.
Im większa tym rechot większy.