w tych pieniądzach chyba steinhart
albo
albo
sa różne wersje złoto, pvd z małą sekundą itp.
a najlepiej.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-10-05, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez pr00 2012-10-05, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Może być mało klasyczny pilot...
Taki mi jeszcze pasuje:
Taki mi jeszcze pasuje:
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
:
Tomek, ale kolega chyba mial na mysli 1,5 k PLN, a nie USD.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A to sprecyzował? Oj tam, oj tam ... $ czy PLN - niewielka różnica i tak nie zmieści się w budżecie, takim i takim ..
Michał G. napisał/a: |
Tomek, ale kolega chyba mial na mysli 1,5 k PLN, a nie USD. |
A to sprecyzował? Oj tam, oj tam ... $ czy PLN - niewielka różnica i tak nie zmieści się w budżecie, takim i takim ..
:
Tomek napisał/a: |
i tak nie zmieści się w budżecie |
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
http://www.ebay.pl/itm/NE...=item2a0eba8472
Michał G. napisał/a: | ||
|
http://www.ebay.pl/itm/NE...=item2a0eba8472
:
Ta wiem, już sobie sprawdziłem...
:
Panowie! Jesteście wielcy!!! Z racji urlopu od dwóch tygodni wpadam tu jak meteor - nie było mnie dzień i normalnie 3 strony...
Powiem tak. Wpadło mi w oko kilka zegarków przez Was proponowanych ale... chyba zacznę odkładać... Nie, nie na IWC... Na X-Winda. I kolejny raz okazuje się, że Tomek trafia w mój gust, ale propozycje innych też bardzo fajne - zwłaszcza ta z Zuanem, bo go mam a ostatnio jakbym o nim zapomniał WIęc póki X-Wind się nie pojawi Zuan styknie. Tylko jakiś fajny pach z podkładką muszę do niego dobrać. A jak jesteśmy przy X-Windzie - ile na takie cacuszko trzeba odłożyć? może ktoś ma na zbyciu w dobrej cenie???
Powiem tak. Wpadło mi w oko kilka zegarków przez Was proponowanych ale... chyba zacznę odkładać... Nie, nie na IWC... Na X-Winda. I kolejny raz okazuje się, że Tomek trafia w mój gust, ale propozycje innych też bardzo fajne - zwłaszcza ta z Zuanem, bo go mam a ostatnio jakbym o nim zapomniał WIęc póki X-Wind się nie pojawi Zuan styknie. Tylko jakiś fajny pach z podkładką muszę do niego dobrać. A jak jesteśmy przy X-Windzie - ile na takie cacuszko trzeba odłożyć? może ktoś ma na zbyciu w dobrej cenie???
:
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2012-10-05, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
To dobry wybór... Ok 1k$...
Jak cosik nowoczesnego i lotniczego to może jeszcze:
Jak cosik nowoczesnego i lotniczego to może jeszcze:
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2012-10-05, 19:37, w całości zmieniany 1 raz
:
No to nabroiłem ..
Tomir napisał/a: |
Na X-Winda. I kolejny raz okazuje się, że Tomek trafia w mój gust, |
No to nabroiłem ..
:
No nabroiłeś... Spinner mnie trochę na ziemię sprowadził... Myślałem, że w 2-2,5tys się zmieszczę... Tak czy siak nie jest tanio... Może ktoś ma i weźmie do Zgierza bo wydawać tyle kasy bez przymiarki to kurde bym nie chciał.
Tomek napisał/a: | ||
No to nabroiłem .. |
No nabroiłeś... Spinner mnie trochę na ziemię sprowadził... Myślałem, że w 2-2,5tys się zmieszczę... Tak czy siak nie jest tanio... Może ktoś ma i weźmie do Zgierza bo wydawać tyle kasy bez przymiarki to kurde bym nie chciał.
:
Odpowiedz do tematu
X-Windów na forumce jak mruffkuff