DB Master Exploler vs. DB Master Diver vs M-Force Air Diver
Odpowiedz do tematu

:
A proszę Air Divera niech mają:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
A proszę Air Divera niech mają:

Obrazek

Ile ty masz cm w nadgarstku?

:
Alszaw, 17,5 cm. Zdjęcie źle zrobione bo zegarek jeszcze ma luzy tzn nie wystaje poza nadgarstek.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
kornel91 napisał/a:
Alszaw, 17,5 cm. Zdjęcie źle zrobione bo zegarek jeszcze ma luzy tzn nie wystaje poza nadgarstek.

Ja mam 17 więc chyba da radę hmmm

:
kornel91 napisał/a:
Michał, piczko ale 200 m to ciśnienie statyczne facepalm

Ta zniewaga krwi wymaga... :evil:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, jakiego piwa to bym się i napił z Tobą pifko

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
kornel91, jak przyjedziesz z tej Rusi do Zgierza, to niejedno wypijem pifko

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, no jestem prawie rok na forum i mam taki plan :) Zobaczymy jak wyjdzie :)

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
Tradycyjne wkupne przyjmę ja, w Twoim wypadku będzie to X-Wind. :twisted: :twisted: :twisted:

:
Michał, dam ponosić obiecuję pifko A pasków mam sporo i jeszcze czekam na jeden to można przebierać się :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

:
No na co ja mogłem głos oddać - na co :))

emster
[Usunięty]
:
Słoniu napisał/a:
No na co ja mogłem głos oddać - na co :))
Obrazek

Obrazek

Obrazek

oj tam oj tam, widzę tu brak obiektywizmu :)) :))

:
No to wygrał M-Force teraz stoję przed wyborem tarczy. Ahh co za życie. Którą tarvczę wybrać żółtą czy czarną (obie są piękne)

:
Bier oba, przeca parka się lepiej chowa... :twisted:

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
bow napisał/a:
Bier oba, przeca parka się lepiej chowa... :twisted:

Ty to pewnie masz na myśli "srzedaj mi jeden za 1/2 ceny :twisted: "

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum