Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2014-03-10, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Seiko, właśnie za tą multidatę.
Może jak poszukasz, to znajdziesz w bardziej stonowanej kolorystyce, bo ba na zdjęciu nieco krzyczy tym złotem.
Może jak poszukasz, to znajdziesz w bardziej stonowanej kolorystyce, bo ba na zdjęciu nieco krzyczy tym złotem.
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2014-03-10, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
:
Ten model Seiko sam w sobie nie jest zły, tylko...hmm.. To tak jakby to dobrze skrojonych, ciemnych, dość eleganckich spodni doszyć złote lampasy
:
Citizen- tarcza, wskazówki, bezel, bransoleta. Świetny jest.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2014-03-10, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
weź dwie
http://www.youtube.com/watch?v=maHEHT2f8tI
a jak nie dwie, to co innego, bo jeden kapie złotem, drugi jest spokojnym Obywatelem.
podesłałem Ci linka do dobrego sklepiku.
http://www.youtube.com/watch?v=maHEHT2f8tI
a jak nie dwie, to co innego, bo jeden kapie złotem, drugi jest spokojnym Obywatelem.
podesłałem Ci linka do dobrego sklepiku.
Ostatnio zmieniony przez marekgro 2014-03-10, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Citek wymiata.
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
Powiedział Ten, co kupił złotą MM.
marekgro napisał/a: |
... to co innego, bo jeden kapie złotem... |
Powiedział Ten, co kupił złotą MM.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Citek- poprzeodnicy już powiedzieli wszystko, do tego to zdjęcie które wkleiłeś daje mu plus pińcet na starcie...
:
Citizen bo ponieważ:
1. jest ładniejszy
2. jest ciekawszy w detalach (mimo wszystko)
3. jest bardziej prosty (bez niepotrzebnych udzienień)
4. bo nie ma multidaty :
5. co to jest "leap year"?
Seiko ma jeden duuuży plus - połęczenie granatu ze złotem robi ten zegarek cholernie eleganckim
Weź oba, zostawisz sobie ładniejszy a drugi mi opchniesz za 1/3 ceny
1. jest ładniejszy
2. jest ciekawszy w detalach (mimo wszystko)
3. jest bardziej prosty (bez niepotrzebnych udzienień)
4. bo nie ma multidaty :
5. co to jest "leap year"?
Seiko ma jeden duuuży plus - połęczenie granatu ze złotem robi ten zegarek cholernie eleganckim
Weź oba, zostawisz sobie ładniejszy a drugi mi opchniesz za 1/3 ceny
:
Rok przestępny.
Ustawia się w tym okienku który jest rok po przestępnym roku dla poprawnego działania wiecznego kalendarza.
Z_bych napisał/a: |
5. co to jest "leap year"? |
Rok przestępny.
Ustawia się w tym okienku który jest rok po przestępnym roku dla poprawnego działania wiecznego kalendarza.
:
Mistrzu na koniec kolejki proszę
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2014-03-11, 07:27, w całości zmieniany 2 razy
Z_bych napisał/a: |
Citizen bo ponieważ:
1. jest ładniejszy 2. jest ciekawszy w detalach (mimo wszystko) 3. jest bardziej prosty (bez niepotrzebnych udzienień) 4. bo nie ma multidaty : 5. co to jest "leap year"? Seiko ma jeden duuuży plus - połęczenie granatu ze złotem robi ten zegarek cholernie eleganckim Weź oba, zostawisz sobie ładniejszy a drugi mi opchniesz za 1/3 ceny |
Mistrzu na koniec kolejki proszę
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2014-03-11, 07:27, w całości zmieniany 2 razy
:
Jacobi, ja bym mu to jeszcze raz powiedział, tak dla pewności żeby zrozumiał
Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!
:
Sebastian poprawiłem , pisałem wcześniej na komórce i tak wyszło, ale może poprzednia wersja była lepsza
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Seiko przymierzałem i na żywo miażdży suty! Połączenie złota z granatem jest ge-nial-ne!
W Citku bezel bardzo mocno kojarzy mi się a Aquaracer-em. Tarcza bardzo ładna.
Ciężki wybór. Musiałbym pomacać Citka na żywo, żeby wyrobić sobie ostateczna opinię. Jak dla mnie dwa zupełnie różne segmenty zegarków.
Jak chcesz EDC to Citek, jak chcesz coś do założenia od czasu do czasu, to Seiko
W Citku bezel bardzo mocno kojarzy mi się a Aquaracer-em. Tarcza bardzo ładna.
Ciężki wybór. Musiałbym pomacać Citka na żywo, żeby wyrobić sobie ostateczna opinię. Jak dla mnie dwa zupełnie różne segmenty zegarków.
Jak chcesz EDC to Citek, jak chcesz coś do założenia od czasu do czasu, to Seiko
:
Odpowiedz do tematu
Jacobi, albo "mistrzu" albo "na koniec"