Pytanie w drugą stronę - których zegarków się pozbyć?
Odpowiedz do tematu

:
3.

:
Hogg napisał/a:
Głos na Hamiego. Nie leży mi po prostu wizualnie hmmm [...]

Dyplomata z Kolegi ;) Z mojej strony 100% wsparcia w tym względzie! cool

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
No widzę, że opinie różne. Myślałem, że bardziej jednoznaczne będą hmmm
No nic. Głos rozsądku mówi, żeby faktycznie opylić zegarek, do którego najłatwiej można wrócić czyli do Hamiego.
Na razie ta sobie gdybam, bo może się okazać, że jednak nie będę musiał niczego się pozbywać.

:
Precista - jest najbrzydsza :P

СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
:
Smok, sam jesteś brzydki :D

:
... i masz za małą marynarkę :D

:
Tomir napisał/a:
...Głos rozsądku mówi, żeby faktycznie opylić zegarek, do którego najłatwiej można wrócić czyli do Hamiego...

To prawda. Z drugiej strony jak rozważasz tą czwórkę, to sprzedaj wszystkie. A kolorowe papierki przeznaczysz na inne lub innego. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Sprzedałbym oba samuraje. hmmm

:
m.aciek napisał/a:
Sprzedałbym oba samuraje. hmmm

Maciuś, Ty byś wszystko sprzedał jeszcze przed rozpakowaniem :złośliwiec:

:))

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Tomir napisał/a:
Macie cztery czasomierze. Musicie pozbyć się jednego, max dwóch. Pytanie - którego?

Jak są na liście do odstrzału to ja bym sprzedał wszystkie - Ty masz tyle wypasionych vintydżowych zegarków, że trzymanie tego nie ma raczej sensu. Puskaj wszystko na bazar jednocześnie - albo sprzedasz wszystko i kupisz coś nowego, albo rynek zweryfukuiej...zwerifyuj...zweryfuik....zweryfikuje które zostaną (te które zostaną ostatnie) ;)

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
No ale wintydże noszę głównie po domu - jako EDC trochę mi ich szkoda.
Choć w sumie też jest to pomysł. Zostawiłbym sobie Lelka Havanę, jakiegoś Dżiszoka a reszta wio i zamiast 4 czy jakbym się uparł kilku więcej zegarków mógłbym sobie kupić coś z wyższej pozycji wiszlisty...
Z praktycznego punktu widzenia takie kwarcoki to nawet lepsiejsze są od automatów :))

Ostatnio zmieniony przez Tomir 2014-10-14, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
:
Tomir napisał/a:
...Z praktycznego punktu widzenia takie kwarcoki to nawet lepsiejsze są od automatów :))

Podpisuję się pod tym obiema rękami. :))

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Tomir napisał/a:
Z praktycznego punktu widzenia takie kwarcoki to nawet lepsiejsze są od automatów :))

Mądrze gada pifko

:
Tomek napisał/a:
Tomir napisał/a:

Mądrze gada pifko

+100. Kwarce rulez. :))

:
Ja zagłosowałem za czarnym Samuraiem, bo dziwnie mieć 2 zegarki różniące się jedynie kolorem. Choć sam tak mam, że kupiłbym 2 takie same zegarki różniące się kolorem i jeden nosił np. na bransolecie, a drugi na pasku nato, ale . . . tak nie można. Lepiej kupić drugi inny, wtedy kolekcja bardziej cieszy, każdy zegarek jest bardziej wyjątkowy i starczy na trochę dłużej :złośliwiec:

Mi to wygląda na jakiś dziwny romans, dwa zegarki już sprzedawałeś i teraz chcesz to ponownie zrobić. Pora to przerwać, zachować się jak mężczyzna i tak jak Iks i Dorian06 radzą - sprzedać wszystkie i spróbować czegoś nowego. Jak z babami, bo Cię wykończą te rozterki.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum